RocknRolaa
Rafa Para Siempre
- Член од
- 21 февруари 2010
- Мислења
- 6.869
- Поени од реакции
- 9.740
еее, а ја се чудев од кај ми е позната, мора да глумела оваа низ серииве што ги даваа кај нас.Бај д веј, во дел од минута во Карт се појави хрватската актерка Кристина Крепела. Тој дел од серијата со Калиси и се снимаше во Хрватска, па очигледно успеал некој од хрвативе и да се појави, макар и на блиц.
Па колку што знам бар пет-шест актери од Хрватска биле дел од тимот додека се снимало таму... А статисти сигурно и повеќе.Бај д веј, во дел од минута во Карт се појави хрватската актерка Кристина Крепела. Тој дел од серијата со Калиси и се снимаше во Хрватска, па очигледно успеал некој од хрвативе и да се појави, макар и на блиц.
Ја имаше по хрватскиве серии што ги даваа кај нас Канал 5. Не се сеќавам како се викаше, имаше една серија со фудбалски клуб, таму глумеше новинаркаеее, а ја се чудев од кај ми е позната, мора да глумела оваа низ серииве што ги даваа кај нас.
ова е патриција од не дај се нина
Незнам дали е србинка или хрватиња, ама нека излезит во серијава, во глума на некоја курва
Me. Тоа е некаква течност која предизвикува тешки изгореници, нели како што и дедо ми ми велеше „Piss on wildfire and your cock burns off“ . Финтата е што бидејќи Tyrion е единствениот со мозок во власта знае дека wildfire-от (то?) не е играчка и затоа сака да го контролира. Плус, ќе може и да му се најде за некои свои агенди. Ако грешам, нека ме поправи некој поупатен.не ја укапирав баш работава со wildfire-от... someone !?