Game of Thrones

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Please kill me if anything should happen to Lord Tyrion :pos:

Јака епизода, сцената со смоуки на самиот почеток, обично такви сцени се завршните... сцените со Ариа, последната сцена со Калиси... и како и обично се што е со кепекот е врв.

И ова: I don't want to be a Queen... I want to be THE QUEEN!

Скриптата во серијава е врв!

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Арја ѕверче! :cuc:

Не очекував уште на почетокот да се деси тоа што се деси, али смоуки заеба! Врв се сцените у Карт, сценографијата го зголемува уживањето десткратно... и да, конечно помошмичката на Калиси во повеќе минути! :love:

имам некои нејаснотии, али покасно, сеа уште еднаш да ја изгледам сцената со помошничката! :sneaky:

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Бај д веј, во дел од минута во Карт се појави хрватската актерка Кристина Крепела. Тој дел од серијата со Калиси и се снимаше во Хрватска, па очигледно успеал некој од хрвативе и да се појави, макар и на блиц.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Бај д веј, во дел од минута во Карт се појави хрватската актерка Кристина Крепела. Тој дел од серијата со Калиси и се снимаше во Хрватска, па очигледно успеал некој од хрвативе и да се појави, макар и на блиц.
еее, а ја се чудев од кај ми е позната, мора да глумела оваа низ серииве што ги даваа кај нас. :)

p.s.

не ја укапирав баш работава со wildfire-от... someone !?:cautious:

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.005
Поени од реакции
5.652

Па колку што знам бар пет-шест актери од Хрватска биле дел од тимот додека се снимало таму... А статисти сигурно и повеќе.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
еее, а ја се чудев од кај ми е позната, мора да глумела оваа низ серииве што ги даваа кај нас. :)
Ја имаше по хрватскиве серии што ги даваа кај нас Канал 5. Не се сеќавам како се викаше, имаше една серија со фудбалски клуб, таму глумеше новинарка:)

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514

Незнам дали е србинка или хрватиња, ама нека излезит во серијава, во глума на некоја курва :cuc:

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.155
Поени од реакции
30.290
Dragons>Shadow-demon thing.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
and I must put this...

Capture.JPG

Alvaro Arbeloa
Listo y preparado para ver #juegodetronos ;-) Ready to watch #gameofthrones

Не за џабе ми е еден од омилените играчи! :D
Уште мечот да ми го пратеше некако... :rolleyes:

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
не ја укапирав баш работава со wildfire-от... someone !?:cautious:
Me. Тоа е некаква течност која предизвикува тешки изгореници, нели како што и дедо ми ми велеше „Piss on wildfire and your cock burns off“ :) . Финтата е што бидејќи Tyrion е единствениот со мозок во власта знае дека wildfire-от (то?) не е играчка и затоа сака да го контролира. Плус, ќе може и да му се најде за некои свои агенди. Ако грешам, нека ме поправи некој поупатен.

Kajgana Shop

На врв Bottom