Што не значи дека не треба да има простор за критики, јас сум оптимист, но кажав некои работи, а гледам дека со моето мислење се согласиле многумина што ја следат серијата.Од првите 2 (4) епизоди заклучивте каква ќе биде сезоната
Џабе колнете, Game of Thrones никогаш не разочарува.
Објективно, GOT е најдобра серија на сите времиња.
од преголема заслепеност некогаш не се гледа очигледното. Го нема веќе тој хајп оваа сезона ГОТ како предходните, а плус и ништо не се дешава во овие две епизоди. Можеш по една реченица да кажеш за двете епизоди, и ништо важно нема да пропуштиш.Од првите 2 (4) епизоди заклучивте каква ќе биде сезоната
Како се мереше објективно дека е најдобра серија кога не е ни завршена?Од првите 2 (4) епизоди заклучивте каква ќе биде сезоната
Брејкинг Бед, Сопранови, Д Вајр... се се тоа врвни серии, драми.Како се мереше објективно дека е најдобра серија кога не е ни завршена?![]()
Смее ама нема да има. Во секој случај констатирање дека сезоната ќе биде тапа затоа што не биле интересни првите 2 епизоди е...И демек ако ГОТ е најдобра серија на сите времиња, не смее да има слаби сезони....?
Двојни аршини. Тврдиш дека GOT е најдобра на сите времиња а не е ни завршена, критикуваш констатации дека е тапа сезоната по 2 епизоди, од друга страна констатираш дека ќе биди топ сезоната судејќи по 2 епизоди, дека ќе нема тапа сезона и ќе е најдобра на сите времиња.Брејкинг Бед, Сопранови, Д Вајр... се се тоа врвни серии, драми.
Ама GOT има посебен шмек и + сите други работи.
Глума, сетап, CGI, ликови, приказни... Мене ми двои од сите други.
Смее ама нема да има. Во секој случај констатирање дека сезоната ќе биде тапа затоа што не биле интересни првите 2 епизоди е...
ГОТ имала 4 сезони досега, и сите биле врвни без утка, за повеќето. Сосема очекувано е да продолжи со ист квалитет.Двојни аршини. Тврдиш дека GOT е најдобра на сите времиња а не е ни завршена, критикуваш констатации дека е тапа сезоната по 2 епизоди, од друга страна констатираш дека ќе биди топ сезоната судејќи по 2 епизоди, дека ќе нема тапа сезона и ќе е најдобра на сите времиња.
A после 4?После 2 епизоди да кажеш дека сезоната ќе биде тапа е глупаво.
Срце, ги изгледа 4те епизоди и тапа ти се? Сезоната ќе биде тапа?A после 4?
Стварно?Нема ликови чија што приказна "не тера никаде", се е build up за подоцна...