Game of Thrones

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Од првите 2 (4) епизоди заклучивте каква ќе биде сезоната :ban:

Џабе колнете, Game of Thrones никогаш не разочарува.
Објективно, GOT е најдобра серија на сите времиња.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864

Што не значи дека не треба да има простор за критики, јас сум оптимист, но кажав некои работи, а гледам дека со моето мислење се согласиле многумина што ја следат серијата.

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.842

од преголема заслепеност некогаш не се гледа очигледното. Го нема веќе тој хајп оваа сезона ГОТ како предходните, а плус и ништо не се дешава во овие две епизоди. Можеш по една реченица да кажеш за двете епизоди, и ништо важно нема да пропуштиш.
И демек ако ГОТ е најдобра серија на сите времиња, не смее да има слаби сезони....?

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.427
Поени од реакции
25.327

Како се мереше објективно дека е најдобра серија кога не е ни завршена? :)

Да не постоеше Сопранови, може и ќе беше, вака...

Он топик - приказната за Бриен ни ваму ни таму е, ама ќе им прогледам низ прсти за тоа. Ама за приказната и скринингот на дебелиот Сем и женска му, нема да опростам. Најдосадни и најлоши ликови шо сум ги видел.

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.606
Поени од реакции
13.304
Лани ова време (2 епизода од 4 сезона) се ситевме на пукнатите капилари на фацата на Џофри.
Реално 4 сезона беше ептен ЕПТЕН прејака, немаше промашена епизода и Оберин растураше, ништо не беше досадно и имаше многу динамика. Сега ваљда затишје пред бура.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Како се мереше објективно дека е најдобра серија кога не е ни завршена? :)
Брејкинг Бед, Сопранови, Д Вајр... се се тоа врвни серии, драми.
Ама GOT има посебен шмек и + сите други работи.
Глума, сетап, CGI, ликови, приказни... Мене ми двои од сите други.
И демек ако ГОТ е најдобра серија на сите времиња, не смее да има слаби сезони....?
Смее ама нема да има. Во секој случај констатирање дека сезоната ќе биде тапа затоа што не биле интересни првите 2 епизоди е...

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.606
Поени од реакции
13.304
Брејкинг Бед, Сопранови, Д Вајр... се се тоа врвни серии, драми.
Ама GOT има посебен шмек и + сите други работи.
Глума, сетап, CGI, ликови, приказни... Мене ми двои од сите други.

Смее ама нема да има. Во секој случај констатирање дека сезоната ќе биде тапа затоа што не биле интересни првите 2 епизоди е...
Двојни аршини. Тврдиш дека GOT е најдобра на сите времиња а не е ни завршена, критикуваш констатации дека е тапа сезоната по 2 епизоди, од друга страна констатираш дека ќе биди топ сезоната судејќи по 2 епизоди, дека ќе нема тапа сезона и ќе е најдобра на сите времиња.

Последно уредено:

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.120
Поени од реакции
9.068
Нема ликови чија што приказна "не тера никаде", се е build up за подоцна...

пм=MGLpM

Stelar
Член од
11 декември 2009
Мислења
1.409
Поени од реакции
3.318
Не се разочарувајте, следната сезона макар ќе биде подобра, со тоа малото инвалидче и неговите моќи ;)

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Aбре луѓе не мојт секоја сезона да бидит подобра од предходната.. Нормално е малце надолу па пак на горе, уште сме на почеток можеби уште оваа сезона ќе се сменит нешто што сите ќе не натерат пак да се крстиме во гот.
Иначе нај разочаран сум од оваа шо ја носам на аватар, многу е досадна и некако станува се поглупа и поглупа, најсилна беше кога змејојте и беа на таа возрас на која што можеше да ги контролират..

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Двојни аршини. Тврдиш дека GOT е најдобра на сите времиња а не е ни завршена, критикуваш констатации дека е тапа сезоната по 2 епизоди, од друга страна констатираш дека ќе биди топ сезоната судејќи по 2 епизоди, дека ќе нема тапа сезона и ќе е најдобра на сите времиња.
ГОТ имала 4 сезони досега, и сите биле врвни без утка, за повеќето. Сосема очекувано е да продолжи со ист квалитет.
После 2 епизоди да кажеш дека сезоната ќе биде тапа е глупаво. А уствари не е ни точно дека тапа биле 2-те епизоди. Ако досега не си сфатил дека не можеш да кажеш а и претпоставиш каква ќе биде сезоната од неколку епизоди, немаш искуство со гледање серии.
Овие 2 мислења ги ставаш на исто рамниште. Тоа не е во ред.

Kajgana Shop

На врв Bottom