Јас одустанав пред 3 години. Добра ти е анимацијата ама ако ја изгледаш документарката ќе видиш дека нема потреба од иронија за темата паралелни универзуми.
Грешка. Епизодата кај што се појавува жив уствари требало да биде емитувана во прва сезона (пред да умре), ама незнам поради кои причини ја ставиле во втора сезона..Пак да ја оживеам темава. Вака сега, до втора сезона сум, на средина. Нели Чарли (партнерот на Оливиа), беше убиен, т.е. го уби таа бидејќи во него беше друг лик а тој беше мртов. Сега после 4-5 епизоди од ова го гледам жив и здрав пак и е нејзин партнер. Се работи за некоја греша (а не верувам дека е грешка), или нешто после ќе се разјасни? Ако е ова второто не ми откривајте детали.
Ваљда јас сум на ред да одговорам на ова. Таа епизода не ја рачунај, требало да биде претходно прикажана, нешто имале проблем со епизодите и таа епизода требало да оди пред да умре Чарли, ама после биле мањак на епизоди и ја уфрлиле оваа. Така нешто беше, не е ни битно, нема врска со приказната, шибај напред.Пак да ја оживеам темава. Вака сега, до втора сезона сум, на средина. Нели Чарли (партнерот на Оливиа), беше убиен, т.е. го уби таа бидејќи во него беше друг лик а тој беше мртов. Сега после 4-5 епизоди од ова го гледам жив и здрав пак и е нејзин партнер. Се работи за некоја греша (а не верувам дека е грешка), или нешто после ќе се разјасни? Ако е ова второто не ми откривајте детали.
Реков дека не ја читам темава да не ми се разоткрите нешто. Затоа и јас го поставив истото прашање.Ваљда јас сум на ред да одговорам на ова. Таа епизода не ја рачунај, требало да биде претходно прикажана, нешто имале проблем со епизодите и таа епизода требало да оди пред да умре Чарли, ама после биле мањак на епизоди и ја уфрлиле оваа. Така нешто беше, не е ни битно, нема врска со приказната, шибај напред.
Не помина човек шо ја гледа серијава, а да не го постави прашањево.
Тоа прашање го имаат прашано премногу луѓе и сите го имаме одговорено по неколку пати, така да немај гајле.Реков дека не ја читам темава да не ми се разоткрите нешто. Затоа и јас го поставив истото прашање.