Fringe

• Креатор на темата Креатор на темата Акаша
  • Време на започнување Време на започнување
Кој creepy момент со Џесика Холт во финалето од четврта сезона, се наежив до даска.

MV5BOTAyNjYzMDY2OV5BMl5BanBnXkFyZXN1bWU@._V1._SY314_CR18,0,214,314_.jpg

Guess who? :icon_lol:

Најдов на гугл де, само не сфатив баш најдобро, па дојдов тука да прашам.
Со големо каснење, више ја снимиле таа епизода со него, и после го убиле, па да не ја фрлаат епизодата ја вметнале ко филер и онака нема битна приказна у неа.

Moze nekoj da mi pojasni 2 sezona sum bez spojleri samo agentot Charlie Francis umre pa pocetokot negde radi toj shapeshifter ieve 12 epizoda sum pak go ima koga odat vo Edina da istrazuvaat :) nekoj da pojasni :D

Moze nekoj da mi pojasni 2 sezona sum bez spojleri samo agentot Charlie Francis umre pa pocetokot negde radi toj shapeshifter ieve 12 epizoda sum pak go ima koga odat vo Edina da istrazuvaat :) nekoj da pojasni :D

Грешка е, терај.

ја почнав серијава зашто ми ја фалеа.... на почеток сум некаде до 7ма епизода ама некако како да се утупува на моменти.... се мислам дали да продолжам да ја гледам а ги имам симнато сите сезони...

п.с може некој да ми каже што е финтата со тој „шаблон“

ја почнав серијава зашто ми ја фалеа.... на почеток сум некаде до 7ма епизода ама некако како да се утупува на моменти.... се мислам дали да продолжам да ја гледам а ги имам симнато сите сезони...

Заврши ја првата сезона па после пробај откажи се од гледање.

Се ќе сфатиш понатака, премногу е интересна не се откажувај. ;)

Се ќе сфатиш понатака, премногу е интересна не се откажувај. ;)
само што ја изгледав 13та сега ја почнувам 14та епизода.... интересна станува ама на почетокот го тупат малце и многу неповрзани работи има.... се надевам на крај ке има добар расплет за се

само што ја изгледав 13та сега ја почнувам 14та епизода.... интересна станува ама на почетокот го тупат малце и многу неповрзани работи има.... се надевам на крај ке има добар расплет за се

Расплетот не можеш ни на сон да го замислиш, гледај и уживај :cool:

Иако изгледав две сезони, моето мислење за Фринџ е негативно. Овде на темата дојдов да споделам една документарка која "докажува" дека муабетот со паралелните унивезуми кои
доста се користат во серијата не е СајФај

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom