Fringe

Член од
26 јануари 2013
Мислења
312
Поени од реакции
177
Сепак мислам дека 5-тава сезона немораше да биде сега во иднината можеше барем уште една сезона за тоа како ќе се одвива цела инвазија , додека во меѓувреме Питер,Оливија,Волтер и Астрид решаваат неколку случаи кои ќе бидат заплет за друга сезона. Сепак и повеќе пари ќе направеа. Штознам се разочарав од последнава сезона. До трета беше најдобра и толку. :(

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Вчера ја изгледав последната сезона и како голем фан на Фринџ сакам вака преку темава во кајгана да си се збогувам со серијата и ликовите.
Серијата во целина беше според мене една од најдобрите во овој жанр (секако имаше и добри и лоши епизоди но мислам дека првите три сезони беа врвот во целиот серијал).
Крајот беше речиси предвидлив (нешто што не можеше да се каже за другите сезони), но сепак мене ми се допадна и даде една целина на целата серија, која заврши според барање на многу фанови среќно.
Најголемо задоволство на крајот ми направи тоа што Волтер мораше да оди во иднината, каде според мене и заслужува да биде , во време каде што ќе може цела своја генијалност да добие на тежина и сите негови идеи да се реализираат)

Goodbye Fringe, you will be missed !!!

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Јас на МТВ си ја гледам, но меѓутоа каша попара направиле со програмата. Знаете каде може да гледам On-Line ( пишете у ПП ) и кога се емитува сега?

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Од почеток ги читам мислењата и застанав до некаде за да не читнам некој спојлер.

Одложуввав да ја гледам Fringe колку што е можно подолго. Знаев дека е добра серија, но кога братми почна да ми се качува на глава за тоа колку е фантастична, веќе не издржав. Се обидувам да гледам што е можно помалку, но за жал нецели 2 сезони смачкав за 4 дена.

Апсолутно фантастична серија, и како и сиет тука имам краш на онаа ана глумицана.

Член од
7 септември 2010
Мислења
1.175
Поени од реакции
1.271
Супер серија со многу килав крај:P

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.713
Поени од реакции
11.549
Се пресмеав на прва сезона, епизода 16 кога Чарли носеше во себе ларви од тоа чудовиштето (does that mean that I'm pregnant? :D ) и лудакот Волтер го теши као демек едина добра работа била што чудовиштето не се парело на традиционален начин :pos: :pos:

ЛЕГЕНДА!

GavolRulz

Член од
23 март 2008
Мислења
12.713
Поени од реакции
11.549
Е сега се збунив.

Како тоа аг. Чарли Френсис се појавува во S02 E11, кога го покажаа мртов неколку епизоди поназад?
Или да почекам, ќе кажат понатаму што се случило?

H

HoT IcE

Гостин
Е сега се збунив.

Како тоа аг. Чарли Френсис се појавува во S02 E11, кога го покажаа мртов неколку епизоди поназад?
Или да почекам, ќе кажат понатаму што се случило?
Toa ti e bonus epizoda, nesto kako prequel na filmovi so e.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Најпоставуваното прашање на темава ти е ова :)
Твој е редот да одговориш следен пат на тоа прашање.

А интересно, одговорот на прашањето лесно моеш да го најдеш на Google.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Твој е редот да одговориш следен пат на тоа прашање.

А интересно, одговорот на прашањето лесно моеш да го најдеш на Google.
За ова со Гугл и мене не ми се чепкаше да не налетам на некој спојлер, така да од таа гледна точка ги сфаќам :)

GavolRulz

Член од
23 март 2008
Мислења
12.713
Поени од реакции
11.549
Најдов на гугл де, само не сфатив баш најдобро, па дојдов тука да прашам.

Kajgana Shop

На врв Bottom