Fringe

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.665
Поени од реакции
34.117
Da, i big bangot go dokazaa isto irl.

Zedd, dobra seriicka e Fringe, ne odustaj se. Treta e vrvot vo serijava.

Член од
5 април 2012
Мислења
8.151
Поени од реакции
8.946
Јас одустанав пред 3 години. Добра ти е анимацијата ама ако ја изгледаш документарката ќе видиш дека нема потреба од иронија за темата паралелни универзуми.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.665
Поени од реакции
34.117
Јас одустанав пред 3 години. Добра ти е анимацијата ама ако ја изгледаш документарката ќе видиш дека нема потреба од иронија за темата паралелни универзуми.

Не е иронија, just plain punny. :)

Се согласувам, затоа и ја гледав серијата, а имаше и слични дискусии.
Специфично оваа документарка ја немам гледано, ама таа од National Geographic у вези исто за Multiverse, String Theory и остало ми е гледана и исто препорачувам. Сигурен сум дека имаше поназад дискусии за ова.

@Io Sono Interista, разгледав наназад, тогаш бевме јас и ti protiv svetot! <3

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Иначе серијата пак иде на МТВ 1 ова е 3-та сезона. Пошо мрзам гледање пред ПЦ одлично ми е вака. :coffee:

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Пак да ја оживеам темава. Вака сега, до втора сезона сум, на средина. Нели Чарли (партнерот на Оливиа), беше убиен, т.е. го уби таа бидејќи во него беше друг лик а тој беше мртов. Сега после 4-5 епизоди од ова го гледам жив и здрав пак и е нејзин партнер. Се работи за некоја греша (а не верувам дека е грешка), или нешто после ќе се разјасни? Ако е ова второто не ми откривајте детали. :)

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.719
Поени од реакции
11.557
Пак да ја оживеам темава. Вака сега, до втора сезона сум, на средина. Нели Чарли (партнерот на Оливиа), беше убиен, т.е. го уби таа бидејќи во него беше друг лик а тој беше мртов. Сега после 4-5 епизоди од ова го гледам жив и здрав пак и е нејзин партнер. Се работи за некоја греша (а не верувам дека е грешка), или нешто после ќе се разјасни? Ако е ова второто не ми откривајте детали. :)
Грешка. Епизодата кај што се појавува жив уствари требало да биде емитувана во прва сезона (пред да умре), ама незнам поради кои причини ја ставиле во втора сезона..

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Ваљда јас сум на ред да одговорам на ова. Таа епизода не ја рачунај, требало да биде претходно прикажана, нешто имале проблем со епизодите и таа епизода требало да оди пред да умре Чарли, ама после биле мањак на епизоди и ја уфрлиле оваа. Така нешто беше, не е ни битно, нема врска со приказната, шибај напред.
Не помина човек шо ја гледа серијава, а да не го постави прашањево.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Ваљда јас сум на ред да одговорам на ова. Таа епизода не ја рачунај, требало да биде претходно прикажана, нешто имале проблем со епизодите и таа епизода требало да оди пред да умре Чарли, ама после биле мањак на епизоди и ја уфрлиле оваа. Така нешто беше, не е ни битно, нема врска со приказната, шибај напред.
Не помина човек шо ја гледа серијава, а да не го постави прашањево.
Реков дека не ја читам темава да не ми се разоткрите нешто. Затоа и јас го поставив истото прашање.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Реков дека не ја читам темава да не ми се разоткрите нешто. Затоа и јас го поставив истото прашање.
Тоа прашање го имаат прашано премногу луѓе и сите го имаме одговорено по неколку пати, така да немај гајле. :D

П.С. Сега мене ми е редот?

П.П.С. Случајно, сабајле, ја почнав пак. :D

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.477
Го убиле, јака работа. И Џон Лок го убија па никому ништо.

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.299
Абе оти му кажувате, нека чека таму да се разјасни, цццц. :D

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Вечерва ја завршив серијава, и комотно можам да кажам дека ми е во топ 3 серии. Фантастична серија, со фантастична содржина (нормално како и во секоја друга серија имаше и некои безвезни работи), фантастична глума од актерите (пред се Волтер).

Малку очекуван крај на последната епизода, ама многу трогателен момент беше разговорот меѓу Волтер и Питер.

Ќе ми недостига серијава. Ќе ми недостига Волтер со неговите разно разни имиња на Астрид (Астриф, Ејсид, и сл.), лабораторијата, дури и кравата Џин :), Оливија и нејзината убавина, Питер и неговата смиреност, Бројлс и неговата ладнокрвност.....фантастична серија, нема збор. После 2-3 месеци обавезно одново ја гледам. :D

Али најјако име што го употреби беше кога на тоа девојчето му кажуваше приказна и за Астрид кога рече Esther Ficklesworth. :pos::pos:

Последно уредено:

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.943
Поени од реакции
7.055
До 9-та еп. сум од 4-та сезона одлична ми е серијата, штом со нетрпение чекам да гледам нова епизода. :vozbud: И ептен ми е јако со паралелниов универзум, од сите има по двајца али најдобро Оливија х2 :love: Кога почна 4-та сезона ептен ми се виде разубавена, можда акнале троа повеќе шминка али нема врска, супер си е.
Се надевам натаму уште поинтересно ќе станува. Како побогу ќе се врати Питер во своето време, ќе испадне дека оној нормалниот е уствари трет универзум или само ќе се поправи временската линија, па се ќе се врати по старо и сите ќе се сеќаваат на него како порано? Can't wait :vozbud:

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Јас ги изгледав првите 4 сезони, ми остана уште 5-та и никако да ја догледам веќе неколку месеци. :/

Kajgana Shop

На врв Bottom