Fringe

S

Sheldon Cooper

Гостин
Donald is September. Ете го WTF моментот коj го очекувавте :). Жал ми е за Нина, беше одлична

MkDon

Valencianista
Член од
22 септември 2008
Мислења
1.580
Поени од реакции
3.007
Испаѓа дека Мајкл е детето кое е важно и кое мора да живее, иако сите мислевме дека Септември зборува за Питер. Иако можно е и двајцата да се важни бидејќи целиот Фринџ тим мораше да го спаси Мајкл. :)
Ништо чудно серијата да заврши со враќање на сцената во паркот кога Ета е мала, а Питер и Оливија се среќни, бидејќи во промото за 11-та епизода, Оливија рече дека со планот ќе се ресетира времето.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Колку добра епизода! :cuc:
И три икончиња за Нина и нејзиниот монолог! :cuc::cuc: :cuc:

Ја играат сезонава на емоции што е веројатно најдобриот начин да се одигра. Me like!

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.645
Поени од реакции
34.067
Ја играат сезонава на емоции што е веројатно најдобриот начин да се одигра. Me like!
Oља ја виде бе, ццц.. Увек блиски со Нина, увек изнудуваа емоции со најобични дијалози, ја виде ли само како изреагира?
Или како НЕ изреагира?

СЕКОЈА ЧЕСТ ЗА НИНА И ВОЛТЕР.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.006
Поени од реакции
5.653
Епизодава добра до наежување :)

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.853
Поени од реакции
36.914
Колку добра епизода! :cuc:
И три икончиња за Нина и нејзиниот монолог! :cuc::cuc: :cuc:

Уште само да можеше главната актерка да покаже некоја емоција... За нејзе онаа - „Ни на живо се смее, ни на мртво плаче“ повеќе би одговарала во оваа варијанта - „И на живо се смее, и на мртво се смее“. Како ми е одвратна таа вештачка насмевка :sick::sick::sick:

:cuc: Нина, :cuc: Питер, :cuc: Волтер - наспроти!

Едвај чекам да видам како Доналд станал Септември, и како Доналд се запознал со Волтер (зошто знаеме само како Септември, (како future-Доналд) се запозна со Волтер), и се надевам на добар, емотивен крај. Каква и што е целава сезона.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Не ја ни рачунам веќе дека е во серијата. За другите зборев, Нина и Волтер посебно.
Питер ја спаси серијата, на почетокот се одеше преку Оливија...

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Конечно најдов време да ја изгледам.
Fucking briliant ме наежи неколку пати.
Емоциите од Волтер кога ја виде мртва Нина и монологот нејзин пред смрта:cuc::cuc:

H

HoT IcE

Гостин
Моментално сум 4та сезона, некаде на половина. Серијава ја гледам маратонски, нешто што беше случај со ББ, ептен ми се свиѓа, многу е интересна и возбудлива, вчера гледав од 3 сат попладне, до 8ипол, толку многу ми се свиѓа. Денес одмарам нешто, сеа ќе изгледам една епизода пред легнување.
Како глуми Волтер секоја чест, серијава е вистинско освежување во 4та сезона кога Питер зема главна улога, некако како да фалеше и он да распали, воала конечно и он на сцена. Доста интересни ми се сите епизоди, со исклучок на една епизода Brown Betty која не ја гледав ни 5 минути.:icon_lol:

Член од
30 март 2010
Мислења
88
Поени од реакции
212
Предобра серија, не ја гледам на нет од причина што и немам многу време, ја фаќам на МРТ.Конечно некоја поразлична серија, и гооолемо браво за МРТ што бар тие почнаа да даваат нешто понормално, омилен канал ми е сеа.:icon_lol:
Уште жалам за партнерот на Оливија.:(

H

HoT IcE

Гостин
Предобра серија, не ја гледам на нет од причина што и немам многу време, ја фаќам на МРТ.Конечно некоја поразлична серија, и гооолемо браво за МРТ што бар тие почнаа да даваат нешто понормално, омилен канал ми е сеа.:icon_lol:
Уште жалам за партнерот на Оливија.:(
Која сезона тера на МРТ знае некој?

Kajgana Shop

На врв Bottom