Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 28.620
- Поени од реакции
- 59.444
Ах, почетоците...Уште жалам за партнерот на Оливија.
Ах, почетоците...Уште жалам за партнерот на Оливија.
Постов е од 3 декември. Доволно говори за начинот на кој ги изгледав сите 5 сезони. И сега можам гордо да кажам дека сум up-to-date со вас околу Фринџ, и јас ја чекам со нетрпние 11та епизода.Почнав да ја гледам серијава, ја изгледав првата и втората епизода, и дефинитивно ми се допаѓа серијава.
Не сум некој голем филмоман, така да Фринџ е првата sci-fi thriller серија која ја гледам, и според епизодиве ми се допадна.
Волт е одглумен опасно, Питер ми е интересен лик, а Оливиа ми на моменти ептен секси и привлечна, на моенти ме нервира.
Не знам што да искоментирам. Дознавме коj е планот за да ги спречат, очекував нешто по-спектакуларно во смисла употреба на технологиjа за да ги уништат а не вака индиректно. Интересен беше моментот кога Виндмарк почна да чувствува емоции, ќе видиме што ќе испадне во последните 2Никој не искоментира за новава?
Плус цупкањето на тој чиракот на Виндмарк. Добро е што откривме што е, и ебано го зборев ова пред некој месец и ме нервира што го одбраа најлесниот пат, што го има во секоја научна фантастика. -.-Не знам што да искоментирам. Дознавме коj е планот за да ги спречат, очекував нешто по-спектакуларно во смисла употреба на технологиjа за да ги уништат а не вака индиректно. Интересен беше моментот кога Виндмарк почна да чувствува емоции, ќе видиме што ќе испадне во последните 2