Fringe

H

HoT IcE

Гостин
До кај е 5ва сезона со излезени епизоди? Јас симнав 10 епизоди од замунда.
150597_10151230767273668_175627864_n.jpg
Според сликава, уште 3 епизоди ќе има? Озбилно?:(

H

HoT IcE

Гостин
Почнав да ја гледам серијава, ја изгледав првата и втората епизода, и дефинитивно ми се допаѓа серијава.
Не сум некој голем филмоман, така да Фринџ е првата sci-fi thriller серија која ја гледам, и според епизодиве ми се допадна.
Волт е одглумен опасно, Питер ми е интересен лик, а Оливиа ми на моменти ептен секси и привлечна, на моенти ме нервира.
Постов е од 3 декември. Доволно говори за начинот на кој ги изгледав сите 5 сезони. И сега можам гордо да кажам дека сум up-to-date со вас околу Фринџ, и јас ја чекам со нетрпние 11та епизода.
Не знам што да кажам за серијава, ептен интересна, една од најинтересни серии кои сум гелда, полна со се и сешто. Words are not enough за да го доловиш моментот кога завршува една епизода и нешто во тебе те тера уште една пуштиш без разлика дали имаш време или не, и се така повторно и повторно.

S

Sheldon Cooper

Гостин
Никој не искоментира за новава?
Не знам што да искоментирам. Дознавме коj е планот за да ги спречат, очекував нешто по-спектакуларно во смисла употреба на технологиjа за да ги уништат а не вака индиректно. Интересен беше моментот кога Виндмарк почна да чувствува емоции, ќе видиме што ќе испадне во последните 2

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Не знам што да искоментирам. Дознавме коj е планот за да ги спречат, очекував нешто по-спектакуларно во смисла употреба на технологиjа за да ги уништат а не вака индиректно. Интересен беше моментот кога Виндмарк почна да чувствува емоции, ќе видиме што ќе испадне во последните 2
Плус цупкањето на тој чиракот на Виндмарк. Добро е што откривме што е, и ебано го зборев ова пред некој месец и ме нервира што го одбраа најлесниот пат, што го има во секоја научна фантастика. -.-

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Немаше акција во епизодава, ама мене 43 минути ми поминаа како 3.
Интересно беше, кажаа како настанале, објаснија некои работи, сфативме дека и Виндмарк одговара на некого, дека не е он главниот, почнаа емоции и они да чувствуваат.
Очекував и јас пресметка помеѓу нашиве и Обсерверите, ама нема логика тоа да го направат, а и немаат доволно епизоди.
И незнам дали го гледавте промото за финалето, јас неможев да го издржам го изгледав и
вториот универзум ис бек аген и најверојатно сите што умреа ќе се вратат во финалево. Како и да е ќе биде весело финалево, со душа чекам сабота

S

Sheldon Cooper

Гостин
И покраj сите критики за последната сезона, ми се допаѓа тоа што има конзистентност во сценариото односно поврзано е се што се случуваше со Набљудувачите низ сезоните иако првите 4 сезони се фокусираа на сосема други работи. Сценаристот однапред jа осмислил приказната и знаел дека во последната епизода ќе се борат со мутираните луѓе од иднината и не се работело сезона за сезона како што е тоа случаj со повеќето серии. Можеле само да поработат на краjното уништување, ќе видиме како ќе се одвива тоа.

H

HoT IcE

Гостин
Просечна епизода за серијалот Фринџ беше последнава, али добро, затоа финалето според најавата на крај ќе биде најдобро нешто до сега.
Некако ми е тапа се ова во 5та сезона, овој Виндмарк ми е погадна фаца и од Џонс, и целава фрка со Обсервери, не ми се допаѓа баш, али добро, интересно е да се види и оваа идеја, малку ми е чудно затоа што претходните сезони фокусот беше на се, освен на Беливе.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Не знам дали не подготвуваат за safe ending или за шокантен пресврт.
Ми се допадна делот со Септември. Цела епизода беше ок ама Септември ме изненади.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Не ви изгледа прилично понизок и поситен Септември вака?

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.645
Поени од реакции
34.067
Уште една лост.. во 2 епизоди што попрво.. и место да загреваат оти хардкор бавно.
Windmark е ебено добар негативец.

Kajgana Shop

На врв Bottom