S
Sheldon Cooper
Гостин
Уште 4 епизоди до краjот
Истото....кој крај го имашеKrajot!
Me nervirase epizodava mene, ama krajot!
Не реков дека не ми се допадна епизодата (нити дека ми се допадна ). ОК е, може во следната епизода Волдер ќе биде Пиратот од Карибите а другине двајца Бони и Клајд...
Нема време за такви работи,затоа што има уште неколку епизоди до крајот на серијата.Крајот? Сигурни сте дека баш крајот на оваа епизода ве бендиса? Можеби ако сценаристиве мислат да ја отупат до бескрај со + една изненадувачка сезона и покрај најавава за крај.
И што к*** ми Питер се нормализираше така наеднаш со едноставно вадење на тоа чудото од продолжен мозок.... и тоа со едно бедно ноже
Поинтересно прашање ми е: зошто сценаристот е опседнат со ваѓање работи од мозок? Куршуми, чуда, парчиња од мозокот... низ цела серија...И што к*** ми Питер се нормализираше така наеднаш со едноставно вадење на тоа чудото од продолжен мозок.... и тоа со едно бедно ноже
Терај напред таа епизода нема врска со приказната, нешто како дополнување била на прва сезона.Ми се деси голем mindfuck гледајќи ја серијава, па ако може да ми објасните следново:
Втора сезона сум, не знам која епизода сум, но последна или претпоследна што ја гледав беше со Волтер и неговите извадени делови од мозок, и во таа епизода, а и во претходните Чарли Францис беше умрен, нели Олива го уби него бидејќи беше shapeshifter и во последнава епизода со тие кинески змии што лечат се појавува и Чарли Францис од никаде на случајот истражува, WTF?