Fringe

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Krajot!

Me nervirase epizodava mene, ama krajot!
Истото....кој крај го имаше:cuc:
Не реков дека не ми се допадна епизодата (нити дека ми се допадна :) ). ОК е, може во следната епизода Волдер ќе биде Пиратот од Карибите а другине двајца Бони и Клајд... :):)
:pos::pos:

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Крајот? Сигурни сте дека баш крајот на оваа епизода ве бендиса? Можеби ако сценаристиве мислат да ја отупат до бескрај со + една изненадувачка сезона и покрај најавава за крај.

И што к*** ми Питер се нормализираше така наеднаш со едноставно вадење на тоа чудото од продолжен мозок.... и тоа со едно бедно ноже

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Крајот? Сигурни сте дека баш крајот на оваа епизода ве бендиса? Можеби ако сценаристиве мислат да ја отупат до бескрај со + една изненадувачка сезона и покрај најавава за крај.

И што к*** ми Питер се нормализираше така наеднаш со едноставно вадење на тоа чудото од продолжен мозок.... и тоа со едно бедно ноже
Нема време за такви работи,затоа што има уште неколку епизоди до крајот на серијата.
Да имаше 6та сезона ке го направеа подолго (во повеќе епизоди) нормализирањето ,вака нема услови за истото..

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Е баш фино го упикаа, а и што им требаше таа цела авантура за вака да ја завршат

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.645
Поени од реакции
34.067
Pa ima glavobolki I pak problem so spienjeto, nema u bolnica da lezi sigurno..

Inaku avanturata troa objasni kako funkcioniraat observerite, baska napravata uste ja imat, dodusa 2 imaat..

H

HoT IcE

Гостин
Ми се деси голем mindfuck гледајќи ја серијава, па ако може да ми објасните следново:
Втора сезона сум, не знам која епизода сум, но последна или претпоследна што ја гледав беше со Волтер и неговите извадени делови од мозок, и во таа епизода, а и во претходните Чарли Францис беше умрен, нели Олива го уби него бидејќи беше shapeshifter и во последнава епизода со тие кинески змии што лечат се појавува и Чарли Францис од никаде на случајот истражува, WTF?

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Поинтересно прашање ми е: зошто сценаристот е опседнат со ваѓање работи од мозок? Куршуми, чуда, парчиња од мозокот... низ цела серија...

Дали како мал му извадиле некој дел од мозокот...?

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Ми се деси голем mindfuck гледајќи ја серијава, па ако може да ми објасните следново:
Втора сезона сум, не знам која епизода сум, но последна или претпоследна што ја гледав беше со Волтер и неговите извадени делови од мозок, и во таа епизода, а и во претходните Чарли Францис беше умрен, нели Олива го уби него бидејќи беше shapeshifter и во последнава епизода со тие кинески змии што лечат се појавува и Чарли Францис од никаде на случајот истражува, WTF?
Терај напред таа епизода нема врска со приказната, нешто како дополнување била на прва сезона.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233

Колку е посекси вака него во серијава...

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.645
Поени од реакции
34.067
lol anna e hipster ko Pluh
@Flight of the Conchords

and MY face would melt off too Conan, my face too.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
At San Diego Comic-Con 2012, actor John Noble mentioned that a film could be made further down the line.
Што мислите за идејава ?

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Почнав да ја гледам последната сезона, до 4 епизода сум стигнат и сеуште го чекам WTF моментот (нешто што го имаше во изобилие минатите сезони, и заради кое станав голем фан на Фринч) , сега за сега сум благо речено разочаран. (незнам како е понатаму)

Kajgana Shop

На врв Bottom