Fringe

• Креатор на темата Креатор на темата Акаша
  • Време на започнување Време на започнување
Кратко кажано, последната епизода не ми се допадна, ама ај, барем колку-толку ми даде надеж дека конечно расчистија со љубовните заплети, поради што порастеретено ќе можат да се посветат на спасувањето на светот. Мислам дека е редно време.
Исто вака се осеќав додека ја гледав 6 сезона од LOST. До последен момент чекав и се надевав дека нешто големо ќе бидне. Ама не, it was about finding each other...

beneamata, никој повеќе не ме разбира. Ми недостига Јонзе...

Исто вака се осеќав додека ја гледав 6 сезона од LOST. До последен момент чекав и се надевав дека нешто големо ќе бидне. Ама не, it was about finding each other...

beneamata, никој повеќе не ме разбира. Ми недостига Јонзе...
Јас бетер. Дури и откако заврши серијата продолжив да очекувам дека нешто ќе биде, поради тоа глупото видео од dvd-то.

А ова твоево ме потсети на една интересна статија во New York Times за тоа како финалето на Lost предизвикало сомнеж кај публиката спрема другите серии и дека поради тоа ваквите серии наидуваат на отпор и мала гледаност.

Што се однесува до Fringe, немам којзнае какви очекување, ама не сум ни скептичен. Времето ќе покаже.

Друштво јас сум тек на почеток т.е ја гледам на МТВ и синоќа заврши првата сезона но не разбрав баш премногу а и не ми се гледани сите епизоди од прва па сакам да ме упатите повеќе за втора сезона. Сакам да ве прашам неколку прашања да ми разјасните. Што е работата со Оливија, какви експерименти вршеле на неа Волтер и Вилијам Бел? Што беше тоа со Волтер над гробот на Питер? Зошто се здружени Нина Шарп и тој црниот високиот од Lost? И да, кои се оние со ќелавите глави?

:)

Друштво јас сум тек на почеток т.е ја гледам на МТВ и синоќа заврши првата сезона но не разбрав баш премногу а и не ми се гледани сите епизоди од прва па сакам да ме упатите повеќе за втора сезона. Сакам да ве прашам неколку прашања да ми разјасните. Што е работата со Оливија, какви експерименти вршеле на неа Волтер и Вилијам Бел? Што беше тоа со Волтер над гробот на Питер? Зошто се здружени Нина Шарп и тој црниот високиот од Lost? И да, кои се оние со ќелавите глави?

:)
Се што ќе ти кажеме само ќе ти биде спојлер и ќе ти расипе. Најдоброто доаѓа за тебе. 2 и 3 сезона се ќе ти се разјасни, ќе имаш комплетна слика. После пак ќе ја направат нејасна.

Мене wot едвај ме убеди да ја гледам пошто во прва сезона изгледав 7-8 епизоди и се ми делуваше неповрзано, а не сакам серии во кои секоја епизода е приказна за себе (освен Стар Трек и Твајлајт Зон) После си доаѓа во некоја целина.

Така да гледај и не чепкај во темава.

Колку може да е клише што французин е член на револуционерниот отпор? Да, на Анил мислам. Нема везе. Серијава не знам каде ќе иде и не ме интересира и не правам теории. Нека си вози, јас ќе ја догледам.

Што знам од една страна ми се свиѓаше што ги ставија флешбековите и како Оља го убеди Питер, ама од друга џабе толку се напнавме дека ќе биде Септември дека ќе биде обсервер и сите други теории, сите ни биле за џабе.
И реално они план за победа на Обсерверите имаат, како што кажа Волтер тој треба да се сотави од касетите, ова со направивие може да им користи како back-up plan, за секој случај да го имаат.
Незнам зошто ама очкувам нареднава епизода да биде многу јака.

Што знам од една страна ми се свиѓаше што ги ставија флешбековите и како Оља го убеди Питер, ама од друга џабе толку се напнавме дека ќе биде Септември дека ќе биде обсервер и сите други теории, сите ни биле за џабе.
И реално они план за победа на Обсерверите имаат, како што кажа Волтер тој треба да се сотави од касетите, ова со направивие може да им користи како back-up plan, за секој случај да го имаат.
Незнам зошто ама очкувам нареднава епизода да биде многу јака.
Не е 5тава сезона последна? или

Може Питер видел/пресметал што ќе се случи и баш затоа си го извади тоа чудото од глава.

Може Питер видел/пресметал што ќе се случи и баш затоа си го извади тоа чудото од глава.
Што ако Питер видел дека нема да го убие Виндмарк и вадењето на чипот е бил единствениот логичен чекор?:D

Јас почнав да ја гледам на МТВ и ептен се навлеков.
Е сега си ја симнав цела прва од Замунда, од по 20 и кусур гига, ама се мачам да најдам преводи. Од тоа што најдов многу каснат после пола епизода и сл.
Вие од каде ги симнувате/гледате ? Ама да бидат стакло снимки и да има преводи, download не е проблем. :)

Јас почнав да ја гледам на МТВ и ептен се навлеков.
Е сега си ја симнав цела прва од Замунда, од по 20 и кусур гига, ама се мачам да најдам преводи. Од тоа што најдов многу каснат после пола епизода и сл.
Вие од каде ги симнувате/гледате ? Ама да бидат стакло снимки и да има преводи, download не е проблем. :)

Brisi toa gigata dur ne te zabelezale.. :D
Kakvi prevodi, nie gledame ovde so angliski, ili ako ja gledame uste sabajle novata I bez prevod.
Angliski ima, na nas ili slicno nas edinstveno znam za podnapisi I titlovi. :)

Inaku probaj popraj gi prevodite, levo desno ubrzano.. moze ke gi bide. Tie sto gi imas.

Пукнав од смеа на моментов..
Како глуми Волтер е за секоја чест, овој Волтер и Волтер од ББ се велемајстори во своите улоги. До името ќе да е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom