Football Manager 2011

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
Ехее само 3-ца останале од стариот состав..

Инаку добро тимче

Со две 4-ки :)
ова е за време на лето, кога има пријателски бројчињава се мењаат, а и пачов нечини нешто.

Брат без навреда али безвезе ти тимов, ептен офанзивен. Можда против компјутер тепаш се живо, али да играш против други играчи со овај тим ќе го јајш стапот. Сепак секој си има свој стил на игра, јас на пример без добар ДМЦ нема шанси да играм. Позз :)
знам дека е безвезе, ги едитирав намерно ги неам купено, направив лига шампиони ама ЛИГА, а не куп, составена од сите најаки тимови и играчишта, дури и втората лига е посилна од ЛШ.
фабрегас иначе ми има 20ка дмц.

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
http://www9.zippyshare.com/v/42850406/file.html

Истиот од Туг од 2010, ама затоа што тој не бил во можност да направи за 2011, некој друг типац го направил истото она од Туг, само за 2011. Така бар читав на страната каде што го најдов.
Ги копирам во tactics и после кога праам Import не ми ги наоѓа. Чаре?

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.593
Поени од реакции
14.409

Башка им играв без најдобриот стрелец, Роке Санта Круз. :tv:

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Абе имам еден проблем, од сите играчи што ми се на располагање само 5 не отпатуваа со своите репрезентации. А асистентот ми закажал пријателска. И сега не ми дава да продолжам понатаму. Зимам играчи од помладите ми вика дека денес веќе биле вклучени во натпревар. Некое решение ? Немам играчи и не можам да продолжам

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Абе имам еден проблем, од сите играчи што ми се на располагање само 5 не отпатуваа со своите репрезентации. А асистентот ми закажал пријателска. И сега не ми дава да продолжам понатаму. Зимам играчи од помладите ми вика дека денес веќе биле вклучени во натпревар. Некое решение ? Немам играчи и не можам да продолжам
Упикај ги младинците и резервите, или па стисни му гоу он холидеј за еден ден и не се замарај :Р

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Оди на одмор ден-два, намести асистентот да ја води екипата и ќе се појават онакви црни играчи со кој што ќе се одигра утакмицата.

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Упикај ги младинците и резервите, или па стисни му гоу он холидеј за еден ден и не се замарај :Р
Оди на одмор ден-два, намести асистентот да ја води екипата и ќе се појават онакви црни играчи со кој што ќе се одигра утакмицата.
Отидов на одмор... ме треснаа од земјата 6-0 :)

M

marko 1996

Гостин
Дур бев баниран какви резултати направив :)
Aston Villa.JPG
Растур систем или да? :)
Состав еве
Sostav.jpg
Резултати сезонава
Rezultati.JPG
Табела
Tabela.JPG
Трансфери
Transferi.JPG
Се на се одлична сезона далеку над очекувањата да знаев дека вака ке беше повеке пари за трансвери ке побарав ке го земев и нејмар. Земав неколку клучни играчи што прават растур , победив тимови сезонава што коа правев пресметки на сезона немаше теоретски шанси да ги тепам одличен состав сеа за сеа само правам грешка што не продавам многу играчи ама тоа е :) Платите ми се најголем проблем на сите ФМ до сеа Герет Бејл ке го земев за 10 мил. Ама циции од бордот нејкат пари да даат за трансвери ама добро е :)

M

marko 1996

Гостин
Заборавив да прашам кој скилови се потребни за добар фрст тим коуч ? Ја оној Мониз го земав ама сеа нејке у клуб да ми дое :(

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Аман со играва веќе...пак ми се гаси у сред играње, иако ја реинсталирав. Некој фајл со име mod name.fm ми го дава во ерор репорт. Ај некој ако знае нека каже како да средам :back:

Stoichkov

Царево Село/Делчево
Член од
9 февруари 2010
Мислења
204
Поени од реакции
60
Здраво,треба ми facepack на Македонската лига ,аjде некоj да ми прати линк, на приватна порака ако може.
Благодарам !

Kajgana Shop

На врв Bottom