Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Епа напрај маут имиџ и пуштија така треба , ако немаш имиџ стај цд ( како си инталирал). Имиџот ти е како цд нешто , пред пуштанње се стиска маунт имиџ и играта тера дур не го изгасиш пц-то после пак коа ке го пуштитш пак маунт имиџ.^
Unable to find Football Manager 2011 disc, please make you sure it is in the drive.
Retry / Quit
Тоа ми пишува и што и да ако стискам ретри истото си останува а ако стиснам квит се исклучува

Епа напрај маут имиџ и пуштија така треба , ако немаш имиџ стај цд ( како си инталирал). Имиџот ти е како цд нешто , пред пуштанње се стиска маунт имиџ и играта тера дур не го изгасиш пц-то после пак коа ке го пуштитш пак маунт имиџ.
Е тука неможам да ти помогнам :uvo:ќе пробам така, но првин ова да го решиме. Сега кога ја уклучувам играта ми се спушта и ми се појавува ова
![]()
ќе пробам така, но првин ова да го решиме. Сега кога ја уклучувам играта ми се спушта и ми се појавува ова
![]()
Лево крило,а Right only...типичен Inside Forward,не го играш ваљда Winger?![]()
За нијанса е подобар од Какута, али како и да е можеби не вреди 6 милиони, ама кога немаш друг избор, ќе се задоволуваш и со такви..![]()

Руската верзија да не ја имаш?
Да ама симнав update за/на англиски
Очигледно е дека ти прави проблеми како на повеќето тука. Пробај со крак еве Release нека ти даде дали ќе се оправи, ако не, спушти ја официјалната.
)
Земајте го Хулк партал прави како Poacher...
--- надополнето ---
Може некој да ми каже како можам на некој млад играч да му наместам некој ментор од првиот тим?