M
Хахахаха болдовЗдраво.Јас пак се огласувам.
На минатата страница поставив едно прашање што нема везе и фала богу никој не ми одговори.Нема врска тоа.
Е сеа сакам да питам нешто друго.
Цело време се мачам пачов ( незнам дали се вика пач) што е за Мак. Лига да го ставам таму кај што треба и никако да го направам како што треба.
И барам поомош ако може некој да ми објасни... бујрум нека повели, на секој негов пост зелени ќе му опнувам![]()
Благодарам однапред!
Цело време го праам истово, проверувам како што ми кажа и се исправно ама ова едитор дата го немав, си мислев сам да си одберам каде да го ставам.И од кога ми кажа ако немам некој од фолдерите сам да си ги напраам.И јас така сторив ете сега го растурам менаџеров со Вардар и со репрезентацијата.Хахахаха болдов
Иначе во темава мислам има објаснение иначе ке го ставиш тука
C:\Documents and Settings\Goliath\My Documents\Sports Interactive\Football Manager 2011\editor data
Ако немаш некој од фолдериве напрај го сам , после иди обавезно new game . Ако направиш ко што ти пишав ке работи.
CD-то ти го бара ваљда, треба да ти биде маунтнат .iso фајлот, или па има и крак и со него нема да ти го бара cd-to.. Кажи само кој пач го користиш ќе ти дадам крак.^
Браво, многу добар тим имаш склопено.
Кога ќе ја уклучам играта ми пишува нешто и има Yes/No со Јес се гасне и неможам да ја играм.
П.С тешка е за учење и незнам да ја играм![]()
Немам пач, како што ја симнав ја играв. Незнам да ја играм тоа е проблем ама добро. Браво за тимотCD-то ти го бара ваљда, треба да ти биде маунтнат .iso фајлот, или па има и крак и со него нема да ти го бара cd-to.. Кажи само кој пач го користиш ќе ти дадам крак.
треба ли големо познаваше на англискиЈас играм со Кардиф, еве веќе трета сезона почнав. Во првата сезона без проблем ги внесов во Премиер лига, втората сезона целта ми беше да обезбедам опстанок, но на крајот завршив на одличното 9 место. Тешко е, бордот дава доволно пари и за трансфери и за плати, ама тешко да дoнесиш во тимот некој world class играч, треба да се снаоѓаш со играчи кој се на трансфер-листа или евентуално на позајмица..
Еве ми го тимот:
![]()
Еве ги и трансферите од оваа сезона:
![]()
Третата сезона ја започнав одлично, имам три од три, оваа сезона целта ми е да се пласирам во Европа, па за наредната здравје ќе атакуваме на Премиер Лига..![]()
со фунти ли се сите транзфери и плати .![]()
Maшинерија. =) 53 гола во 51 утакмица, детево ми развали сезонава.
Дај принтскрин,да видиме што ти покажува.^
Браво, многу добар тим имаш склопено.
Кога ќе ја уклучам играта ми пишува нешто и има Yes/No со Јес се гасне и неможам да ја играм.
П.С тешка е за учење и незнам да ја играм![]()