Football Manager 2011

Morgan Freeman

Немодератор
Член од
23 април 2010
Мислења
2.940
Поени од реакции
4.438
Здраво.Јас пак се огласувам.
На минатата страница поставив едно прашање што нема везе и фала богу никој не ми одговори.Нема врска тоа.

Е сеа сакам да питам нешто друго.
Цело време се мачам пачов ( незнам дали се вика пач) што е за Мак. Лига да го ставам таму кај што треба и никако да го направам како што треба.
И барам поомош ако може некој да ми објасни... бујрум нека повели, на секој негов пост зелени ќе му опнувам :):pipi:
Благодарам однапред!

M

marko 1996

Гостин
Здраво.Јас пак се огласувам.
На минатата страница поставив едно прашање што нема везе и фала богу никој не ми одговори.Нема врска тоа.

Е сеа сакам да питам нешто друго.
Цело време се мачам пачов ( незнам дали се вика пач) што е за Мак. Лига да го ставам таму кај што треба и никако да го направам како што треба.
И барам поомош ако може некој да ми објасни... бујрум нека повели, на секој негов пост зелени ќе му опнувам :):pipi:
Благодарам однапред!
Хахахаха болдов :)
Иначе во темава мислам има објаснение иначе ке го ставиш тука
C:\Documents and Settings\Goliath\My Documents\Sports Interactive\Football Manager 2011\editor data
Ако немаш некој од фолдериве напрај го сам , после иди обавезно new game . Ако направиш ко што ти пишав ке работи.

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.754
Поени од реакции
9.800

Maшинерија. =) 53 гола во 51 утакмица, детево ми развали сезонава.

Morgan Freeman

Немодератор
Член од
23 април 2010
Мислења
2.940
Поени од реакции
4.438
Хахахаха болдов :)
Иначе во темава мислам има објаснение иначе ке го ставиш тука
C:\Documents and Settings\Goliath\My Documents\Sports Interactive\Football Manager 2011\editor data
Ако немаш некој од фолдериве напрај го сам , после иди обавезно new game . Ако направиш ко што ти пишав ке работи.
Цело време го праам истово, проверувам како што ми кажа и се исправно ама ова едитор дата го немав, си мислев сам да си одберам каде да го ставам.И од кога ми кажа ако немам некој од фолдерите сам да си ги напраам.И јас така сторив ете сега го растурам менаџеров со Вардар и со репрезентацијата.

Фала во секој случај.
ПС:Ова за зеленкиве, ќе ти оставам на секој пост што ќе ти го забележам.:pipi:

Член од
9 март 2009
Мислења
999
Поени од реакции
392
Дај некој ако може да ми прати линк од Македонска лига во ПП. Фала и поздрав.

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Незнам дали постиравте предходно(или само јас го имам овој проблем)ми треба цд за да играм а моментално не е кај мене имате ли крак за да се игра без цд?

Harald

King of Norway
Член од
12 јули 2009
Мислења
3.493
Поени од реакции
10.105
ne znam dali nekoj do sega go ima ovoj problem: 5ta sezona stignav so herta i se ubavo odi,ama mi se brisat treninzite.koga stiskam na coaches nema nisto,se e prazno. a koga ce stisnam na nekoj igrac pa na training,paga igrata.dali imal nekoj slicen problem i dali ima nekoe resenie ??

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.619
Поени од реакции
14.491
Јас играм со Кардиф, еве веќе трета сезона почнав. Во првата сезона без проблем ги внесов во Премиер лига, втората сезона целта ми беше да обезбедам опстанок, но на крајот завршив на одличното 9 место. Тешко е, бордот дава доволно пари и за трансфери и за плати, ама тешко да дoнесиш во тимот некој world class играч, треба да се снаоѓаш со играчи кој се на трансфер-листа или евентуално на позајмица..

Еве ми го тимот:

Еве ги и трансферите од оваа сезона:

Третата сезона ја започнав одлично, имам три од три, оваа сезона целта ми е да се пласирам во Европа, па за наредната здравје ќе атакуваме на Премиер Лига.. :)

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
^
Браво, многу добар тим имаш склопено.
Кога ќе ја уклучам играта ми пишува нешто и има Yes/No со Јес се гасне и неможам да ја играм.
П.С тешка е за учење и незнам да ја играм :(

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.619
Поени од реакции
14.491
^
Кога ќе ја уклучам играта ми пишува нешто и има Yes/No со Јес се гасне и неможам да ја играм.
CD-то ти го бара ваљда, треба да ти биде маунтнат .iso фајлот, или па има и крак и со него нема да ти го бара cd-to.. Кажи само кој пач го користиш ќе ти дадам крак.

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
CD-то ти го бара ваљда, треба да ти биде маунтнат .iso фајлот, или па има и крак и со него нема да ти го бара cd-to.. Кажи само кој пач го користиш ќе ти дадам крак.
Немам пач, како што ја симнав ја играв. Незнам да ја играм тоа е проблем ама добро. Браво за тимот

шеф на подземје

зумбулот
Член од
25 август 2010
Мислења
1.213
Поени од реакции
76
Јас играм со Кардиф, еве веќе трета сезона почнав. Во првата сезона без проблем ги внесов во Премиер лига, втората сезона целта ми беше да обезбедам опстанок, но на крајот завршив на одличното 9 место. Тешко е, бордот дава доволно пари и за трансфери и за плати, ама тешко да дoнесиш во тимот некој world class играч, треба да се снаоѓаш со играчи кој се на трансфер-листа или евентуално на позајмица..

Еве ми го тимот:

Еве ги и трансферите од оваа сезона:

Третата сезона ја започнав одлично, имам три од три, оваа сезона целта ми е да се пласирам во Европа, па за наредната здравје ќе атакуваме на Премиер Лига.. :)
треба ли големо познаваше на англиски

--- надополнето ---

Maшинерија. =) 53 гола во 51 утакмица, детево ми развали сезонава.
со фунти ли се сите транзфери и плати .

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.619
Поени од реакции
14.491
^ Не баш кој знае колку али треба, особено за прес-конференциите, ако изјавиш нешто што не треба може да им го нарушиш моралот на играчите и слично.. Мада сеа има гугл транслејт, преку тоа и немаш мака.

За тоа со фунтите, си бираш ти, сакаш долари, фунти, евра, денари, динари, лири, итн.. :)

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Бивши Манга,дај скринче од тој Ѓуриќ,да видам што играч е.Треба да е боље Какута :)

А да,Фобер:pos:

^
Дај принтскрин,да видиме што ти покажува.

Коцкар:Повеќе ти треба фудбалско познавање,него англиски.

А за пари можеш и во денари да ставиш.

Kajgana Shop

На врв Bottom