Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе може од у душата млад се осеќа.Ова е ненормален баг или јас сум малце приглупа?
![]()
Ова е ненормален баг или јас сум малце приглупа?
![]()
Прати сосатв шо имаш и трансвер ин аут![]()
Од овие 3 никое не користамНеколку совети, што може да користат во правење на ваков состав:
- Не се расфрлајте пари во кеш на почетокот доколку ги немате. Плаќајте на рати и носете на позајмици. Во меѓувреме, доколку можете, ѓубрето продајте го за што е можно поголеми пари.
-Носете играчи што им истекува договорот. И да не ви се многу потребни, ќе ги шитнете нареден трансфер период, и ќе извадите пари од нив.
-Нон стоп давајте млади играчи што не ги играте на позајмица, и те како ујачани се враќаат доколку играат константно.
:salut:
Ти викам, ако е на трансфер листа и ако е анхепи, обично можеш да го купиш за неговата реална вредност. Роналдо вредеше 36 милиони, толку и му беше цената на трансфер пазарот, го платив на 3 годишни рати (уште го плаќамОд овие 3 никое не користамАко имам 30 милиона сите ги троашам до 0 , давам пари на играчи како луд само не ми е јасно кристиано за 36 мил? Не шиткам многу многу играчи
![]()
Во Views смени на General Info и подреди ги по цена, колку-толку ќе ти ги подреди по квалитет.Абе како полесно да ги пронаоѓам подобрите играчи што се за фри трансфер ?
Ми излегуваат 234242435 и оди ти барај сега. ПОмош:?
Фала
Абе како полесно да ги пронаоѓам подобрите играчи што се за фри трансфер ?
Ми излегуваат 234242435 и оди ти барај сега. ПОмош:?
Фала
Луѓе каде може да ја најдам играва,да ја купам/симнам од нет ????