Football Manager 2011

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Ова е ненормален баг или јас сум малце приглупа? :)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Хаха, случајно го кликнав да видам што па баш тој на Int, обично не ги кликам, со Тотенхем играм, имам по 5 играчи за секоја позиција :pos: :)

П

Паспарту

Гостин
Ова е ненормален баг или јас сум малце приглупа? :)

Најверојатно е со Under 23 репрезентацијата на Олимпијада (гледам дека си 2012 година), каде што имаат право да играат играчи до 23 години + тројца над таа старосна граница... :)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Да, Олимпијадата е тогаш ама мислев дека можат само играчи до 23 години, не дека + тројца можат:)

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Прати сосатв шо имаш и трансвер ин аут:)

Овој е целокупниот состав на играчи, ги варирам во зависност од формата/кондицијата/повредите... Ко што гледаш, 2015 година сум, така да долго време го билдав тимов. :)

Првата сезона цел ми беше пласман во ЛШ, и стигнав трет едвај. Еве ги трансферите на почетокот:

Сите што ги купив, ги донесов со плаќање на три години, за да имам пари идната сезона. А со оглед на фактот дека обезбедив пласман во ЛШ, плус тоа пуштија финансиска инјекција газдите, втората сезона малце повеќе се расфрлив со пари:

Втората сезона, во тешка битка со Милан освоив Серија А и стигнав до четврт финале у ЛШ и полуфинале у купот, што беше одличен исход, и после почна доминацијата. Еве ги трансферите од третата сезона, каде се држи некој баланс на износите на играчите што доаѓаат и тие што одат. Како што се гледа, доста добри играчи ми дојдоа како слободни агенти:

Со овој состав, Серија А си газев без којзнае каква конкуренција, ЛШ у полуфинале изгубив, и го зедов купот у Италија. Пари се наполнив и се истурив наредниве неколку сезони:

Роналдо го начекав анхепи и на трансфер листа, и се знае, на 3 годишни рати го плаќав. :) Тука со овој освоив све што можеше. Во меѓувреме ги пикнав Франција на сведско првенство, и дадов отказ, па ја превзедов Италија. Со нив идам на титули. =)

И за крај, трансферите од последнава година:

Засега сезонава топ ми иде, во Серија А еве веќе трета сезона растур, у ЛШ пројдов групи, у купот уште сум у игра.

Неколку совети, што може да користат во правење на ваков состав:

- Не се расфрлајте пари во кеш на почетокот доколку ги немате. Плаќајте на рати и носете на позајмици. Во меѓувреме, доколку можете, ѓубрето продајте го за што е можно поголеми пари.

-Носете играчи што им истекува договорот. И да не ви се многу потребни, ќе ги шитнете нареден трансфер период, и ќе извадите пари од нив.

-Нон стоп давајте млади играчи што не ги играте на позајмица, и те како ујачани се враќаат доколку играат константно.

:salut:

M

marko 1996

Гостин
Неколку совети, што може да користат во правење на ваков состав:

- Не се расфрлајте пари во кеш на почетокот доколку ги немате. Плаќајте на рати и носете на позајмици. Во меѓувреме, доколку можете, ѓубрето продајте го за што е можно поголеми пари.

-Носете играчи што им истекува договорот. И да не ви се многу потребни, ќе ги шитнете нареден трансфер период, и ќе извадите пари од нив.

-Нон стоп давајте млади играчи што не ги играте на позајмица, и те како ујачани се враќаат доколку играат константно.

:salut:
Од овие 3 никое не користам:) Ако имам 30 милиона сите ги троашам до 0 , давам пари на играчи како луд само не ми е јасно кристиано за 36 мил? Не шиткам многу многу играчи :)

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Од овие 3 никое не користам:) Ако имам 30 милиона сите ги троашам до 0 , давам пари на играчи како луд само не ми е јасно кристиано за 36 мил? Не шиткам многу многу играчи :)
Ти викам, ако е на трансфер листа и ако е анхепи, обично можеш да го купиш за неговата реална вредност. Роналдо вредеше 36 милиони, толку и му беше цената на трансфер пазарот, го платив на 3 годишни рати (уште го плаќам :D) и дојде без проблем.

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Абе како полесно да ги пронаоѓам подобрите играчи што се за фри трансфер ?
Ми излегуваат 234242435 и оди ти барај сега. ПОмош:?
Фала

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Фала
Во Views смени на General Info и подреди ги по цена, колку-толку ќе ти ги подреди по квалитет.

Lovec

http://trophymanager.com/
Член од
14 февруари 2010
Мислења
65
Поени од реакции
1
Фала
можеш во player search - filter - edit filter - Add condition. и тамо си додаваш по што сакасш да бараш имаш по години по држави дали е репрезентативец и тн и тн има дали му е истечен договорот и можеш да бараш според атрибутите кои тебе ти се потребни позиции и мн друго

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Пак играва заебава, се гаси, некаде меѓу октомври и декември. Бришење, преинсталација...?

P

PewDiePie

Гостин
Луѓе каде може да ја најдам играва,да ја купам/симнам од нет ????

Kajgana Shop

На врв Bottom