Football Manager 2011

• Креатор на темата Креатор на темата Ивица ЈМК
  • Време на започнување Време на започнување
Ова е ненормален баг или јас сум малце приглупа? :)

error1294240300.jpg

Хаха, случајно го кликнав да видам што па баш тој на Int, обично не ги кликам, со Тотенхем играм, имам по 5 играчи за секоја позиција :pos: :)

Ова е ненормален баг или јас сум малце приглупа? :)

error1294240300.jpg

Најверојатно е со Under 23 репрезентацијата на Олимпијада (гледам дека си 2012 година), каде што имаат право да играат играчи до 23 години + тројца над таа старосна граница... :)

Да, Олимпијадата е тогаш ама мислев дека можат само играчи до 23 години, не дека + тројца можат:)

Прати сосатв шо имаш и трансвер ин аут:)

6j3x4i.jpg

Овој е целокупниот состав на играчи, ги варирам во зависност од формата/кондицијата/повредите... Ко што гледаш, 2015 година сум, така да долго време го билдав тимов. :)

Првата сезона цел ми беше пласман во ЛШ, и стигнав трет едвај. Еве ги трансферите на почетокот:

nmcaoz.jpg

Сите што ги купив, ги донесов со плаќање на три години, за да имам пари идната сезона. А со оглед на фактот дека обезбедив пласман во ЛШ, плус тоа пуштија финансиска инјекција газдите, втората сезона малце повеќе се расфрлив со пари:

29c832h.jpg

Втората сезона, во тешка битка со Милан освоив Серија А и стигнав до четврт финале у ЛШ и полуфинале у купот, што беше одличен исход, и после почна доминацијата. Еве ги трансферите од третата сезона, каде се држи некој баланс на износите на играчите што доаѓаат и тие што одат. Како што се гледа, доста добри играчи ми дојдоа како слободни агенти:

15dx3c6.jpg

Со овој состав, Серија А си газев без којзнае каква конкуренција, ЛШ у полуфинале изгубив, и го зедов купот у Италија. Пари се наполнив и се истурив наредниве неколку сезони:

1zgxax1.jpg

Роналдо го начекав анхепи и на трансфер листа, и се знае, на 3 годишни рати го плаќав. :) Тука со овој освоив све што можеше. Во меѓувреме ги пикнав Франција на сведско првенство, и дадов отказ, па ја превзедов Италија. Со нив идам на титули. =)

И за крај, трансферите од последнава година:

20hoj88.jpg

Засега сезонава топ ми иде, во Серија А еве веќе трета сезона растур, у ЛШ пројдов групи, у купот уште сум у игра.

Неколку совети, што може да користат во правење на ваков состав:

- Не се расфрлајте пари во кеш на почетокот доколку ги немате. Плаќајте на рати и носете на позајмици. Во меѓувреме, доколку можете, ѓубрето продајте го за што е можно поголеми пари.

-Носете играчи што им истекува договорот. И да не ви се многу потребни, ќе ги шитнете нареден трансфер период, и ќе извадите пари од нив.

-Нон стоп давајте млади играчи што не ги играте на позајмица, и те како ујачани се враќаат доколку играат константно.

:salut:

Неколку совети, што може да користат во правење на ваков состав:

- Не се расфрлајте пари во кеш на почетокот доколку ги немате. Плаќајте на рати и носете на позајмици. Во меѓувреме, доколку можете, ѓубрето продајте го за што е можно поголеми пари.

-Носете играчи што им истекува договорот. И да не ви се многу потребни, ќе ги шитнете нареден трансфер период, и ќе извадите пари од нив.

-Нон стоп давајте млади играчи што не ги играте на позајмица, и те како ујачани се враќаат доколку играат константно.

:salut:
Од овие 3 никое не користам:) Ако имам 30 милиона сите ги троашам до 0 , давам пари на играчи како луд само не ми е јасно кристиано за 36 мил? Не шиткам многу многу играчи :)

Од овие 3 никое не користам:) Ако имам 30 милиона сите ги троашам до 0 , давам пари на играчи како луд само не ми е јасно кристиано за 36 мил? Не шиткам многу многу играчи :)
Ти викам, ако е на трансфер листа и ако е анхепи, обично можеш да го купиш за неговата реална вредност. Роналдо вредеше 36 милиони, толку и му беше цената на трансфер пазарот, го платив на 3 годишни рати (уште го плаќам :D) и дојде без проблем.

Абе како полесно да ги пронаоѓам подобрите играчи што се за фри трансфер ?
Ми излегуваат 234242435 и оди ти барај сега. ПОмош:?
Фала

Фала
Во Views смени на General Info и подреди ги по цена, колку-толку ќе ти ги подреди по квалитет.

Фала

можеш во player search - filter - edit filter - Add condition. и тамо си додаваш по што сакасш да бараш имаш по години по држави дали е репрезентативец и тн и тн има дали му е истечен договорот и можеш да бараш според атрибутите кои тебе ти се потребни позиции и мн друго

Пак играва заебава, се гаси, некаде меѓу октомври и декември. Бришење, преинсталација...?

Луѓе каде може да ја најдам играва,да ја купам/симнам од нет ????

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom