Football Manager 15

• Креатор на темата Креатор на темата jovanovski
  • Време на започнување Време на започнување
Со Хајдук играв, и влегов во ЛЕ преку квалификации :cool:, имав 2 победи во групата ама испаднав. Во ХНЛ шампион бев, а во купот финале изгубив од Ријека 2-1. 90+ минута гол прмив. :D
Ја сеа почнав со Партизан.Влегов во групна стаза ЛШ ги избацив Скендербег и како и да се ,Макаби Тел авив и Динамо Загреб.Последната најмила ми беше хихихихиих. сеа сум у група со Атлетико,Базел и Галатасарај и иам големи шанси да влезам во нокаут стаза.Во лигата 4 меча 4 победи,без дилеми таму и во купот... највеќе ми е во европа да успеам,инаку трансфер ниеден не направив значи како што е тимот со најнов апдејт така играм.. 4-2-3-1 постава.. го калемам Живковиќ да го шитнам за некоја пара и да ојачам тоа тимот... а ако се појави и некоја добра понуда за работа...

Ја сеа почнав со Партизан.Влегов во групна стаза ЛШ ги избацив Скендербег и како и да се ,Макаби Тел авив и Динамо Загреб.Последната најмила ми беше хихихихиих. сеа сум у група со Атлетико,Базел и Галатасарај и иам големи шанси да влезам во нокаут стаза.Во лигата 4 меча 4 победи,без дилеми таму и во купот... највеќе ми е во европа да успеам,инаку трансфер ниеден не направив значи како што е тимот со најнов апдејт така играм.. 4-2-3-1 постава.. го калемам Живковиќ да го шитнам за некоја пара и да ојачам тоа тимот... а ако се појави и некоја добра понуда за работа...
Јас до полуфинале стигнав со тој тим во Лига Европа и без пораз во ЈСЛ ;)

И јас си ја играм играва, почнав со Њукасл па конечно склопив тимче солидно за 4-5 место во ПЛ и ми крашна играта у подготовки за трета сезона, сеа почнав од почеток со Кристал Палас, атакувам да обезбедам опстанок во прва сезона.

Него кај можам да ги најдам играчите кои што се на трансфер листа поставени?

И јас си ја играм играва, почнав со Њукасл па конечно склопив тимче солидно за 4-5 место во ПЛ и ми крашна играта у подготовки за трета сезона, сеа почнав од почеток со Кристал Палас, атакувам да обезбедам опстанок во прва сезона.

Него кај можам да ги најдам играчите кои што се на трансфер листа поставени?
На тоа главното мени што ти е од лева страна, 3-4 од одоздоле, мислам search пишува.

Нема ништо такво. Идам у transfers неможам д а го најдам

Гледај лево и кликни каде што пишува Scouting, па кликаш на стрелката надолу кај Quick search и бараш transfer status. Потоа си го подесуваш transfer listed или listed for loan.

Играм со Хајдук успеав да се избуткам до 1вата позиција на полусезона ги изиграв пријателските, пред почетокот на првото коло во вториот дел правам сејв и утредента се будам вклучувам .. тимот анонимци се некои, вистинските играчи ги нема никаде, неможам ни во пребарување да ги најдам само 3-4ца од тимот што го имав, едноставно испарија, одам во статистики од претходни натпревари ми ги покажува овие сега некои нови играчи дека уствари они играле цело време ... чаре за ова ? или да се збогувам ... зашто тимов е 0 подобро со младинскиот у-21 на хајдук ке играм него со овие играчи а имам 0 за трансфери бидејки Хајдук е во должничка криза и пари за засилувања нема.

Почнувам 4 сезона со Лацио и освоив се освен Серија А...Во последно коло ја изгубив титулата од Јуве.
Инаку се топ ја напраиле играта прва што ја заигрувам после 12 ката али не ми е јасно што е со трансверите ич не ја напраиле реално и ми крши филм.Арсенал во прва сезона со зимски и летен преоден рок ги купија Верати,Пасторе,Смалинг,Топрак,Џовани,Систо(Кој игра знае кој е :D),Топрак,Ајев од Марсеј,Гаитан и Гулам...За Псж и останатите големи екипи да не ни набројувам.Бар да сределе реално кој може да напраат трансвер кој не и по колку играчи да купуваат.

Со Палермо, завршив трето место со 4-4-2 тактика, најобична формација само на крилата им дадов задача- winger-attack да играат. Матос е ѕвер во нападот, Трајковски не е лош за резерва, Халиловиќ од Барселона на позајмица, Жоргињо од Верона, Марковиќ од Ливерпул, Скелото ок, не е лош. Али сепак пуна е багови, зависи како се погоди, некад може да ти тргне, после пушти ја пак истата можеш и да губиш скроз.

Со Парма играм, тестирам тактика од @Castiel sir goalalot али 15.3.2 - FINAL

првата сезона 15, сега сум 7ми на 3 поени од 5то

Ја симнав прегеска, горе долу се е во ред, симињам логоа утре и почнувам. И ќе си изберам да бидам жена тренер, па и една слика од Јелена Розга ќе шлапнам, баш ме интересира играчите на Курасао како ќе се однесуваат. :pipi:

Дали македонските лиги од оној слоба може да се играат на фм15 15.3.2 верзијата? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom