Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Немаш инсталирано DirectX и Microsoft Visual C++ по можност инсталирај ги тие што ти ги поддржува компјутерот и цепај. Инаку ептен е одбивна играта за играње, тоа е чудо невидено досега колку сејфа оставив заради интерфејсот. Никако да се привикнам.После инсталација ми излегува crush dump...Ги пробав сите начини што ги најдов по интернетот и никако не можам да ја пуштам...Дај помогните некако![]()
Minimum System Requirements:so sto preformansi moze da se igraa menager ?
bragodaram brat na informacijataMinimum System Requirements:
Processor: Intel Pentium 4, Intel Core, AMD Athlon - XP: 1.6GHz+ V/7/8: 2.2GHz+
Memory: 1 GB RAM
Graphics: NVidia GeForce FX 5900 Ultra, ATI Radeon 9800, Intel GMA X3100 - 128MB VRAM
DirectX: Version 9.0c
Hard Drive: 3 GB available space
Арсенал четвртти и после 1000 годиниhttps://www.reddit.com/r/footballma..._millenial_sim_is_here_1000_years_of_simming/
That's right. You're not seeing wrong. 1000 years of holidaying in FM15, in just England. I started this on March 4th and it took 58 days of simming to get to 1000 years.
Со Хајдук играв, и влегов во ЛЕ преку квалификацииКако иде момци??? Сте пуцале ли со некој балкански тим... ја еве сеа почнав со ПФК па да видиме шо ке напраиме,досеа со Саутемптон играв(уште играм) европа лига,супер куп,комјунити шилд и фа куп... 3 сезони а сакам да освојам уште лш,бпл и капитал куп и го затварам сејвот...