Football Manager 15

• Креатор на темата Креатор на темата jovanovski
  • Време на започнување Време на започнување
Може 15кава кракната онлајн да се игра? Знам постарите можеше...

После инсталација ми излегува crush dump...Ги пробав сите начини што ги најдов по интернетот и никако не можам да ја пуштам...Дај помогните некако :(

После инсталација ми излегува crush dump...Ги пробав сите начини што ги најдов по интернетот и никако не можам да ја пуштам...Дај помогните некако :(
Немаш инсталирано DirectX и Microsoft Visual C++ по можност инсталирај ги тие што ти ги поддржува компјутерот и цепај. Инаку ептен е одбивна играта за играње, тоа е чудо невидено досега колку сејфа оставив заради интерфејсот. Никако да се привикнам. :boksix:

• Ми се допаѓа
Reactions: No9
Дајте за македонска лига фикс.[DOUBLEPOST=1437584746][/DOUBLEPOST]Најдов.

Кој ми е овој филм со Вардар ќе играм, не можам играч да купам. :D

Изгледа некој постар фикс сум симнал Трифун Костовски е претседател. :D

Последно уредено од модератор:
Јака тактика, со Фиорентина за 1 бод не станав шампион. Со Наполи Лига Европа и второ место, Селта 4-то и сеа со Мирандес во втора шпанска прво место.
Attack mentality, напред одбраната, possession, fluid, expressive , get stuck in, close down more.

Attachments

• 532.png
    532.png
    23,2 KB · Прегледи: 35
Како можам онлајн да ја играм ФМ15! До сега сум ги играл скоро сите верзии на ФМ, но секогаш офлајн, па сакам сега да се пробам онлајн ако можи да ми кажите како ?

SKY Sports го користи FM за да ги дознај атрибутите на новиот играч на Лисчестер Сити

CLfcMrJVAAEFLil.png:large

:pos:

so sto preformansi moze da se igraa menager ?
Minimum System Requirements:

Processor: Intel Pentium 4, Intel Core, AMD Athlon - XP: 1.6GHz+ V/7/8: 2.2GHz+

Memory: 1 GB RAM

Graphics: NVidia GeForce FX 5900 Ultra, ATI Radeon 9800, Intel GMA X3100 - 128MB VRAM

DirectX: Version 9.0c

Hard Drive: 3 GB available space

Minimum System Requirements:

Processor: Intel Pentium 4, Intel Core, AMD Athlon - XP: 1.6GHz+ V/7/8: 2.2GHz+

Memory: 1 GB RAM

Graphics: NVidia GeForce FX 5900 Ultra, ATI Radeon 9800, Intel GMA X3100 - 128MB VRAM

DirectX: Version 9.0c

Hard Drive: 3 GB available space
bragodaram brat na informacijata

http://www.squawka.com/news/football-manager-1000-years-simulation/432057
Некој симулирал 1000 сезони, погледнете ги статистиките. :D

Инаку играм со Тотенхем, се е во ред 4ти сум во 7 кола до крај, во двата купа испаднав во полуфинале (еднаш од Сити, еднаш од Јунајтед). Проблем ми е одбраната, особено од прекини кога се бранам. Се живо пробав, џабе е се нервирам максимално кога ќе примам гол од корнер.

Како иде момци??? Сте пуцале ли со некој балкански тим... ја еве сеа почнав со ПФК па да видиме шо ке напраиме,досеа со Саутемптон играв(уште играм) европа лига,супер куп,комјунити шилд и фа куп... 3 сезони а сакам да освојам уште лш,бпл и капитал куп и го затварам сејвот...

Како иде момци??? Сте пуцале ли со некој балкански тим... ја еве сеа почнав со ПФК па да видиме шо ке напраиме,досеа со Саутемптон играв(уште играм) европа лига,супер куп,комјунити шилд и фа куп... 3 сезони а сакам да освојам уште лш,бпл и капитал куп и го затварам сејвот...
Со Хајдук играв, и влегов во ЛЕ преку квалификации :cool:, имав 2 победи во групата ама испаднав. Во ХНЛ шампион бев, а во купот финале изгубив од Ријека 2-1. 90+ минута гол прмив. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom