FlashForward

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Ај бе акцииве боже сачувај, немаат смисла.

Сеа ебате Марк е понакурчен од Димитри, он ќе најде и ќе направи се. Опасен фраер го праат демек...али /fail. :devil3:
Од друга страна, колку ли само ми идат на живци сцените со Варли и таа бејбиситерката, онака поклише и поглупи дијалози со подебилни ликови не можеа да смислат. Боже сачувај. :)

Али битно дознавме дека главните ликови се кој од кој - поглуп.
Димитри ко куче го следи Марк, Марк ко мува без глава, Симко генијалец, али очигледно не го предизвикале они тоа, а он не приметува...
Марк поготово ми иде на живци, ем збори тивко, ем тоа погледите му се дебилни...т.е. има еден поглед за секоја ситуација. :)
Искрено, боље да го стават тој на ЦИА оперативецот како главен лик, наместо Марк.

Прекинав да ја гледам некаде кај 3 епизода, тиња нет, па баш вчера ноќеска шетав по канали и ја забележав третaта епизода на ахн, така да ќе си ја продолжам да си ја гледам, плус со превод! :)

Само уште некој да ми каже кога ја даваат...:)

Незнам што е со коментариве дека е толку тапа серијава?? Мене ми е баш таман за да помине време, малце неизвесно со нешто акција и мистерија. За актерската екипа и мене Марк ми е малце тапа а и Демитри(ем лошо име ем што мора да дадат некој азиец у сериите:kesa:) ама ке поминат некако. Добар е дечкото од Lost ама некако преинтелегентен за негови години( како некои од дечките не форумов). А гледам погоре некој коментар катастрофа серијава па баш сакам да најдеш време да ми кажеш што толку се разочара во овие 10 епизода ако си ги изгледал сите???

Штотуку ја гледав најновата епизода, ме воодушеви, една од најдобрите, штета што мора да чекаме до Март ;/

Штотуку ја гледав најновата епизода, ме воодушеви, една од најдобрите, штета што мора да чекаме до Март ;/
Зошто до Март? Почна паузата?

Да, следната е на 4 март, а многу серии нема и да почнат во февруари зошто не сакале филмските куќи да се натпреваруваат за гледаност со Зимските Олимписки игри кои ќе се одржат тој месец.

Да, следната е на 4 март, а многу серии нема и да почнат во февруари зошто не сакале филмските куќи да се натпреваруваат за гледаност со Зимските Олимписки игри кои ќе се одржат тој месец.

Тоа е само PR. FF е во неволја земено дека рејтинзите сега му се катастрофални па затоа е одложена до март во обид да се спаси серијата, се менуваат продуценти и писатели.

Многу малку серии ќе започнат од март (асмо неколку кои ги чека реконструкција) поради резултатите.

Е да бе, не сакале да се натпреваруваат... Новата сезона на LOST почнува баш на почеток на февруари :vozbud:

Е да бе, не сакале да се натпреваруваат... Новата сезона на LOST почнува баш на почеток на февруари :vozbud:
Затоа што знаат дека ќе биде погледана од све останато ЗАЕДНО

Значи на кратко уште една серија која не вреди да се гледа? После првите 2 сезони на Lost и Dr.House, да не ја заборавам и Six Feet Under сеуште не сум гледал серија што би дошла барем малце блиску до овие 3? За LOST пред се мислам за првите 2 сезони понатака се разочарав. Горенаведените серии се далеку пред сите други во поглед на сценарио (дијалози) па и од на избор на актери, поготово во LOST каде што мислам дека режисерите бараат најмногу од актерите кои пак одлично си ја вршат задачата и можам да кажам дека се број еден во тој поглед заедно со оние од Six Feet Under.

До која епизода дојде серијава?

Ги изгледав првите 4 - 5 епизоди, и чекав да заврши првата сезона па цела на раат да ја изгледам. Ама како што гледаме не ни завршила...

До која епизода дојде серијава?

Ги изгледав првите 4 - 5 епизоди, и чекав да заврши првата сезона па цела на раат да ја изгледам. Ама како што гледаме не ни завршила...

10, продолжува во Март мислам...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom