SV-Strange
Sorcerer Supreme
А мене незнам оти толку ме потсеќа на Richard од Lost
http://www.imdb.com/name/nm0004801/
Ко близнаци се

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зошто до Март? Почна паузата?Штотуку ја гледав најновата епизода, ме воодушеви, една од најдобрите, штета што мора да чекаме до Март ;/
Да, следната е на 4 март, а многу серии нема и да почнат во февруари зошто не сакале филмските куќи да се натпреваруваат за гледаност со Зимските Олимписки игри кои ќе се одржат тој месец.
Е да бе, не сакале да се натпреваруваат... Новата сезона на LOST почнува баш на почеток на февруариДа, следната е на 4 март, а многу серии нема и да почнат во февруари зошто не сакале филмските куќи да се натпреваруваат за гледаност со Зимските Олимписки игри кои ќе се одржат тој месец.
Затоа што знаат дека ќе биде погледана од све останато ЗАЕДНОЕ да бе, не сакале да се натпреваруваат... Новата сезона на LOST почнува баш на почеток на февруари![]()
До која епизода дојде серијава?
Ги изгледав првите 4 - 5 епизоди, и чекав да заврши првата сезона па цела на раат да ја изгледам. Ама како што гледаме не ни завршила...