Поприлично е активен за овие работи, одамна.Секако дека Леонардо го напишал текстов.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Поприлично е активен за овие работи, одамна.Секако дека Леонардо го напишал текстов.
Знам, ама обрати внимание на речникот. Политичарот што му го доставил текстот барем да обрател внимание текстот да изгледа како да го напишал актер кој разбира згора-згора и е малку загрижен. Urging the FBiH House of People... мали ај гледај си тоа јахтата?Поприлично е активен за овие работи, одамна.
Има основано фондација он, уште во 1998. Цела организација која се грижи за овие мислења што ги споделува. Нема врска политиката тука, и не е он рандом актер преку кој се споделува политичко мислење. Ако се сеќавате, дури и неговиот Oscar speech во 2016 беше про-save-the-planet. А и самиот е доста упатен во ваквите приказни, верувам. Еве, ѕирни тука: https://www.leonardodicaprio.org/Ова е политика, се крева прашина преку јавни личности за потоа да ги стегнат преку амбасадата таму. Не верувам да има ПР служба туку политичари му ги праќаат работиве, негово е само да објави.
The FatherМоже предлог 2020/21 must watch?
Promising Young WomanМоже предлог 2020/21 must watch?
Е да, за разлика од сите корејци од режисер до брат на стажист што ти се заследени. Прилично високи ти се принципите за интересни селебрити.Најдосаден селебрити што користи социјални мрежи.
Само мачиња корејски иам заследено и тие од време на време знаат да ме потсетат што значи нежност и топлина, за разлика од шумите, кртовите, ракуните и ѓубрето у вода на Ди Каприо.Е да, за разлика од сите корејци од режисер до брат на стажист што ти се заследени. Прилично високи ти се принципите за интересни селебрити.
Па, во оваа тема и ова е kinda оф топикEnter the Void симнат, да не бидам оф топик.
Синовец, последен долгометражен филм ми е твојот боливудски.Па, во оваа тема и ова е kinda оф топик![]()
Мех, преценет. Глупи демек скромни интриги меѓу парови.'In the mood for love' ептен ме бендисаа
Zatoa sme Prijateli i Ti si so klima bez greaci i jasNemaš ti pojma što e dobro! Klima bez greaći e kako žena bez cicki.