Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Corvus

Latrodectus
Член од
24 јануари 2011
Мислења
4.002
Поени од реакции
15.328
Надреално е колку се некои луѓе глупи.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Marriage Story - Сај-фај филм во кој што гледачите за момент треба да suspend their disbelief и да веруваат дека некоја ко Скарлет Јохансон би се заљубила во некој ко Адам Драјвер
:pos:

Ок, за смешно - смешно е, ме насмеа.

Иначе, не знаеш многу за жените, а? :cautious:

Да ја цитирам Фиби Буфе: "You know how you always see these really beautiful women with these really nothing guys... You can be one of these guys!"

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.139
Поени од реакции
83.791
таика ваикики
свака час за ЏоЏо,
кидам капа

тапа бев оваа година, ниеден од овие не ѕирнав

Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.817
Поени од реакции
42.450
она Cats која бљувотина, мачки со човечки фаци, кај е кофата да повратам:pov:

Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
Ако се појавиш ќе те частам благо,а ако бекнеш нешо тоа ќе биде уше бољи.
И ме знајте као опасен мемичар,иам 170 фоловерс на инстаграм фан пејџо ако сака некој да му го продам нека каже

ф.png

grande-juve

е ај да плачеме сега
Член од
20 ноември 2017
Мислења
1.484
Поени од реакции
7.307
Тро предвидлив, не?
Има душа филмов, убав баланс и шалтања меѓу комедијата и драмата, плус добрите ликови и нивните реакции ми беа у преден план, затоа и не ми смета што дел од пресвртите се донекаде предвидливи.. иако на прв поглед филмов треба да зависи само од пресвртите

Corvus

Latrodectus
Член од
24 јануари 2011
Мислења
4.002
Поени од реакции
15.328
Има душа филмов, убав баланс и шалтања меѓу комедијата и драмата, плус добрите ликови и нивните реакции ми беа у преден план, затоа и не ми смета што дел од пресвртите се донекаде предвидливи.. иако на прв поглед филмов треба да зависи само од пресвртите
Ликовите а и кастингот беа топ, освен онаа никаквата што го носеше филмот,од другите и не видовме нешто многу, може требаше повеќе. Очекував Крег да има поцентрална улога, ама тоа на крај испадна Крис што и не беше така лошо.
Имаше доста харизма, на таков каст срамота и да нема, а многу ми се свиѓаше и сетингот/атмосферата во куќата што ме потсетуваше на Murder by Death и тие таквите.

Член од
26 февруари 2016
Мислења
5.419
Поени од реакции
13.591
тапа бев оваа година, ниеден од овие не ѕирнав
Hellboy и Dark Phoenix ги гледав од овие. И Men in Black новиот треба да е тука.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.139
Поени од реакции
83.791
1.Јојо
2.Оnce Upon...
3. Irishman

тоа за оваа година