Anon
/b/ House /b/
- Член од
- 13 декември 2007
- Мислења
- 16.736
- Поени од реакции
- 27.727
Или лепотани или кеш, нема трето.А као у риал лајф лепотиците се женат за лепотани?
Или лепотани или кеш, нема трето.А као у риал лајф лепотиците се женат за лепотани?
Marriage Story - Сај-фај филм во кој што гледачите за момент треба да suspend their disbelief и да веруваат дека некоја ко Скарлет Јохансон би се заљубила во некој ко Адам Драјвер
Тро предвидлив, не?
Има душа филмов, убав баланс и шалтања меѓу комедијата и драмата, плус добрите ликови и нивните реакции ми беа у преден план, затоа и не ми смета што дел од пресвртите се донекаде предвидливи.. иако на прв поглед филмов треба да зависи само од пресвртитеТро предвидлив, не?
Ликовите а и кастингот беа топ, освен онаа никаквата што го носеше филмот,од другите и не видовме нешто многу, може требаше повеќе. Очекував Крег да има поцентрална улога, ама тоа на крај испадна Крис што и не беше така лошо.Има душа филмов, убав баланс и шалтања меѓу комедијата и драмата, плус добрите ликови и нивните реакции ми беа у преден план, затоа и не ми смета што дел од пресвртите се донекаде предвидливи.. иако на прв поглед филмов треба да зависи само од пресвртите
Hellboy и Dark Phoenix ги гледав од овие. И Men in Black новиот треба да е тука.тапа бев оваа година, ниеден од овие не ѕирнав
Најлошите филмови за 2019 година
Уредниците на Yahoo Entertainment објавија листа на десетте најлоши филмови за 2019 година. Погледнете за кои филмови станува збор: 10. Charlie’s Angelswww.kajgana.com