- Член од
- 26 јуни 2013
- Мислења
- 3.597
- Поени од реакции
- 14.641
Што се случува со whatto у последен период шо знам можеби правам преговори за снимање документарец и водење непрекинати дијалози на скајп со ирски режисер-аматер кој веќе некој период пробува да исплива на површина булшит
какви ирци какви бакрачи.
Е сеа пред некој ден гледам фолдери и ситуацијата ви кажувам е тотално искочена од контрола there is no turning back
.На почетокот имав само еден фолдер кој гласеше ''Филмски новогодишемн фестивал whatto'' тс додуша и ми остана некој филмови загалвени у 2017 пред фестивалот е ајде си реков ги довршувам тие,довршувам фестивалот на чисто сум почнувам нов живот 
pls bitch и као си тече времето торент сајтови си се отварат некој филмски постер ќе ти рипне у око и БУМ идеме симнување и како настануват тие филмови кои се лепат за око така се изоставуват тс се изоставува материјалот кои веќе е во компјутер и тука настанува брканица со време,бројки,наслови,режисери и се е каша попара.Да си се довршам имаше еден филмски фестивал и раштракани филмови,после одреден период решив да направам фолдер кои гласи''Се на КУП'' е сеа коа го отварате овој фолдер тука веќе ви треба мапа,компас,водич,храна сите потребни работи за опстојување во џунгла бидејќи овој фолдер требаше да претставува ред но наместо тоа тука имаме анархисти од филмови кои успешно направија демолирање на она што се вика организираност ОК имам удел и ја во тоа така?
Ахм и во овој фолдер наречен ''Се на КУП'' има некаде 5 подкатегори е сеа ќе си речете еј па супер wait a minute
wait for it
Имаме Film club kajgana,filmovi download(сериозно има ваков фолдер
),Нови филмови(жими се таков фолдер има
),и можеби ова е еден од најкреативните наслови кои гласи спремете се за ова ''Филмови''
и тука не застануваме има други филмови каде што не се во ниедна категорија
НО ТОА НЕ Е СЕ ако одите во фолдерот Download таму ве очекуват уште филмови и тоа штотуку излезени од фурна вруќи
ви кажав.
Малце здив да земеме.
Викам да видам колку зафаќа целава ситуација коа да ги видам бројките 122 гига филмови
и у download добро до душа тука е помирно жива среќа
ама и тие треба да се изгледат.
Update:Само што отворив еден од фолдерите у ''Се на КУП'' и најдов фолдер у фолдер
ова не запира и таму филмови/
Не ме крепат ни уште 100 пара очи
whatto vs movies
Еден ден коа ќе ги средам сите филмови тоа ќе биде славје.
Чувајте се/
-whatto

Е сеа пред некој ден гледам фолдери и ситуацијата ви кажувам е тотално искочена од контрола there is no turning back

Малце здив да земеме.
Викам да видам колку зафаќа целава ситуација коа да ги видам бројките 122 гига филмови

Update:Само што отворив еден од фолдерите у ''Се на КУП'' и најдов фолдер у фолдер

Не ме крепат ни уште 100 пара очи

whatto vs movies

Еден ден коа ќе ги средам сите филмови тоа ќе биде славје.
Чувајте се/
-whatto