FIFA 13

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Го тепам 3-0 100% ти гарантирам :vozbud:
И јас го тепам без никаков проблем. Просечен е :)

Иначе Syn, вероватно има некоја тешка заебанција што овие од 2к не се осмелуваат да направат фудбалска игра. Можда се свесни дека барањата се огроми, па и онака не сакаат да си го туркаат афторитетот што сварно го имаат :)
Како и да е, и јас сум задоволен од предходниве две верзии на фифата и добро е тоа што конечно почуваат да одат во позитивен правец.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
И јас го тепам без никаков проблем. Просечен е :)

Иначе Syn, вероватно има некоја тешка заебанција што овие од 2к не се осмелуваат да направат фудбалска игра. Можда се свесни дека барањата се огроми, па и онака не сакаат да си го туркаат афторитетот што сварно го имаат :)
Како и да е, и јас сум задоволен од предходниве две верзии на фифата и добро е тоа што конечно почуваат да одат во позитивен правец.
Хех, знаев дека од ова видео ќе си заклучите така, ама погледнете му ги другите...

Затоа прашувам, што е форава со AI-то, бидејќи јас пробував на Legendary и нема некоја разлика, пак 70% посед кај мене, а "нуб" сум во ФИФА како PES играч. :)

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Затоа прашувам, што е форава со AI-то, бидејќи јас пробував на Legendary и нема некоја разлика, пак 70% посед кај мене, а "нуб" сум во ФИФА како PES играч. :)
Фората е многу едноставна. Баткава финтици праи :)
Иди во Game Settings и каде што е CPU Game Customization подеси ги стварите и да видиш како ќе игра пц-то и на бегинер, поготово ако го напраиш Shoot и Pass Error на 0 :)

Во спротиво пробај твојот Shoot Error да биде на 0, и Acc-to на 100ка, ќе видеш како ќе даваш голови од средина :)
12ката пред да ја купам се замарав со тоа со цел да ја направам реална како во живо игрицата и успеав во тоа, али отпосле дека само онлајн ја играв тоа и не беше толку битно :)
--- надополнето: 15 септември 2012 во 00:49 ---
P.S. Заборавива да ти кажам дека видеото е правено на таа база. Игра против А.И. со подесени сетинзи. Многу е очигледно дека противничките играчи само идат до него, без да му направат tackle :)
Како и да е, секоја чест за финтиците што ги прави :P

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Интересно видео, но имам една голема замерка. Повеќе е кон ЕА, него кај Конами. На фифава секој(играчот) прави финти што во живот ни на сон не може да ги направи. Чист пример е Пато горе на видеото, кога си ја врти на гради и ги прави мајмуни. Разбирам дека е игра, ама претеризам е ова. Треба да направат скоро сите играчи да можат да ја прават Step Over финтана, помал дел да прават ролинг, уште помал дел да ја прават онаа што Роналдињо почна да ја прави, со десна(конкретно он) ја носи топката десно и одеднаш ја префрла на лева страна. Најмал дел треба да ја праат онаа што Пато ја направи горе. Премногу Free-Style е акнато у играва. И кај ПЕС ги има доста од овие финти, но доброто е што нема толку финти ко тука, сепак ова симулира реален фудбал(кој жими .!. е реален, аркаден е, и ФИФА и ПЕС). Момент 2:35 на видеото. Ваков гол утре сабајле се дава така лесно.Играчот(лицето) нека ги прави ако веќе ги научил и усовршил, но не секој да може да ги прави. Пес оваа година усраа со една финта која според треилерот е Player ID за Нејмар. Ако е таква, зошто секој да ја прави?

Болдот се однесуе за се што е пишано. Спомна некој претходо за Free Style-от дека е акнат у фифата. И да, малце претерав со споредбава, али ништо страшно.

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
^Баш во ПЕС ми е тоа многу глупо што секој играч па и голманите може да прават например RainbowFlick,на ФИФА колку толку пак се ограничени со ѕвезди,ама на ПЕС е хаос тоа со финтинте и многу ми смета затоа што таков стил на игра имам морам да употребам некој од нив додека правам акции.А тоа дека Пато е overrated,е.И во ФИФА12 беше оверејтед и сега.

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
PES vs FIFA споредби со навреди на темава - не.

Може да кажете збор два, ипак искочија демоата и вреди да се продискутира. Ама полека со навредите. :)
--- надополнето: 14 септември 2012 во 23:11 ---
П.с. Што е со AI-то на Beginner? :|

Иначе дечково не е нуб, ви гарантирам дека може да ве тепа сите вас, веројатно. :)
Камен е 3 паса не сврзува и ги излетува сите играчи во одбрана :)

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
Те преслушавме тебе на ПЕС, што се праите proZ сите, аиде кај мене на мегдан! :D
Не сте ме преслушале, кога игравме на времето ве преслушав ПЕС сите таму, кој играше пар со мене тепаше :D На FIFA или ПЕС? :D

Член од
10 февруари 2008
Мислења
845
Поени од реакции
447
П.с. Што е со AI-то на Beginner? :|

Иначе дечково не е нуб, ви гарантирам дека може да ве тепа сите вас, веројатно. :)
Да ја решиме ова мистерија.
Прво избра beginner и после отиде во settings и намести на legendary, без некои посебни подесување во AI, CPU Game Customization како што мисли Martin...

Член од
27 септември 2010
Мислења
1.082
Поени од реакции
870
Има еден многу глуп баг во демово а тоа се енаците,милион пати ми се деси компјутерот да ја допре топката со рака а судијата да не свири нишо,или еднаш нафрлам у шеснаесетник и овој Бонучи ја смирува на гради и после тоа трипати ја добре топката со раце и овој судијава ко ќор да е ни пенал ни ништо:tapp:П.С. Во сетингс уклучено ми е тоа Хандбал на ОН!Се надевам дека ова ке го средат во финалната верзијан :)

Kajgana Shop

На врв Bottom