FIFA 13

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
Оди играј си сам против компјутерот и мисли си дека знаеш да играш. А со мене бирај која фифа сакаш од 98 навака во 100 евра експерту.
Не ти реков дека сум експерт, ти реков дека ако ми ги издриблаш сите играчи ко што викаш ти давам 100 евра, али според ова што го пишуваш или не си ги играл новите или си играл против луѓе што не знаат гејмпад да држат во рака.
Не сум без другари па да играм сам против компјутерот.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Успеав да ја средам играта и многу ми се бендиса. Само ми сецка ама ќе се среди во финалната

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Успеав да ја средам играта и многу ми се бендиса. Само ми сецка ама ќе се среди во финалната
На тоа сецкањето не можам нзс да му најдам. И кај мене некогаш се случува да сецка без никаква причина иако во повеќето ситуации екстра си тече играта. Како и да е, неможам да ја дочекам финалнава :)

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.026
Поени од реакции
36.807
Ја изиграв првата партија и играва е одлична,2-0 си ги пецнав Јуве и мераци :D :D

Не сецка и не се крашнува барем засега,пупу да не се урочам :D

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.851
Поени од реакции
10.225
Кој РЕТАРДИ се овие од EA, абе како мојт да сецкат играва никако не ми е јасно. Call of Duty не ми сецка оваа скапанава сецка ебати то оптимизацијата! Тиња е играва, PES 2013 за неа е ВЕЛЕШТРУМФ. Без навреда не се лутете ама стварно незнам како ја играте. Одиграјте на PES и објективно кажете која е подобра и баталете то муабетите со лиценци. Позз

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
^^ Очаен си другар,ФиФа е светлосни години пред PES..

Член од
15 декември 2009
Мислења
383
Поени од реакции
46
^^ Очаен си другар,ФиФа е светлосни години пред PES..
Kako da ne, svetlosni....i dvete igri si imaat prednosti i mani. Ja nemam igrano niedna fifa do sea, bidejki mi bile debilni, strogo na PES, no otkako go probav demoto, imam drugo mislenje za FIFA 2013.

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Кој РЕТАРДИ се овие од EA, абе како мојт да сецкат играва никако не ми е јасно. Call of Duty не ми сецка оваа скапанава сецка ебати то оптимизацијата! Тиња е играва, PES 2013 за неа е ВЕЛЕШТРУМФ. Без навреда не се лутете ама стварно незнам како ја играте. Одиграјте на PES и објективно кажете која е подобра и баталете то муабетите со лиценци. Позз
И заради тоа што ти сецка ПЕС е боље од Фифа а? :tapp::tapp:
BTW што сакаш да кажеш со тоа дека не ти сецка на Call of Duty? Дека имаш јак пц? :facepalm:
И како што читам ти си првиот што не ти се свиѓа, очигледно од оваа година почнуваш да играш фудбал па малце ти е тешко во поглед на тоа. Али чим викаш дека е велештрумф онда ајде, ќе ја баталиме фифа, ќе играме пес :tapp:

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Изиграв со Милан против сите. Ги пецнав Јуве и Сити со по 1:0, нерешено со Арсенал 1:1 и Борусија ме пецнаја со 2:1.
Со ова формација играм:
-----------------------------------Абијати------------------------------------
-------------Запата-------------Мексес------------Ачерби-------------
-----------------------Монтоливо------Ночерино------------------------
----Абате------------------------------------------------Емануелсон----
-----------------------------------Боатенг-----------------------------------
-----------------Пато-----------------------------------Робињо-----------

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.851
Поени од реакции
10.225
И заради тоа што ти сецка ПЕС е боље од Фифа а? :tapp::tapp:
BTW што сакаш да кажеш со тоа дека не ти сецка на Call of Duty? Дека имаш јак пц? :facepalm:
И како што читам ти си првиот што не ти се свиѓа, очигледно од оваа година почнуваш да играш фудбал па малце ти е тешко во поглед на тоа. Али чим викаш дека е велештрумф онда ајде, ќе ја баталиме фифа, ќе играме пес :tapp:
Не не е БОЉЕ, ептен си заостанат ако не сваќаш што сакам да кажам во оваа реченица "Call of Duty не ми сецка оваа скапанава сецка ебати то оптимизацијата!".
BTW Слободно играј си ФИФА секако не си дораснат за PES:pos::rolleyes:

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Незнам дали да повраќам или да се исерам од нервоза кога ќе прочитам постови на вакви глава во ѕид фанови на ПЕС,не си дораснат за PES:вонзем:

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
^Што ќе праиш, заостанати сме и недораснати :pos:
Само нека ја има таа среќа да ми кочи и мене фифа, ма одма си се префрлам на пес бре :cool:
--- надополнето: 14 септември 2012 во 21:04 ---
Изиграв со Милан против сите. Ги пецнав Јуве и Сити со по 1:0, нерешено со Арсенал 1:1 и Борусија ме пецнаја со 2:1.
Да ти кажам право Дортмунд и кај мене беа единствени што ме нашараја :)

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
OMG :facepalm:

Дајте бе модераторите нека ги средат дечиштава нека не спамираат по темиве :confused:

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
PES vs FIFA споредби со навреди на темава - не.

Може да кажете збор два, ипак искочија демоата и вреди да се продискутира. Ама полека со навредите. :)
--- надополнето: 14 септември 2012 во 23:11 ---
П.с. Што е со AI-то на Beginner? :|

Иначе дечково не е нуб, ви гарантирам дека може да ве тепа сите вас, веројатно. :)

• Ми се допаѓа
Reactions: Xak

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.932
Поени од реакции
45.037
Све све али кога ПЕС ми ја возвишуваат моментално искрено до посер ми се досадни таквите ставови, реалноста според мене е следна, фудбалскиве игри што се прават моментално, а веќе сме 2012, се брука за она што денес е способна технологијава да го создаде. Формула фантастична игра, НБА од 2к да не зборам, ебење, тенисов исто ми се допаѓа доста, и од 2к и од Sega, aли фудбалов, дали е ФИФА во прашање или ПЕС, искрено ми е тешка повраќаница, како овие од 2к не се решат и фудбалска игра да направат, па буквално вицот да им го кажат на овие.

Во 2009 прв пат кога искочи НБА од 2к за PC, бев ваков :eek:, импресиониран нормално, ова фудбаливе што ги играм ми се премногу прости од сите можни аспекти, убер прости за 12та година од 21ви век, али ај да не навлагам у детали што и како, инаку последниве две верзии на фифава искрено многу ми се допаднаа и прв пат почнав да ја преферирам фифата пред пес од 11ката, инаку до 2010 играва ми беше dafuq is this shit, но не повеќе, но како и да е, аll in all разочаран сум од фудбалскиве игри и сакам во иднина да видам некоја драстична промена, или пробивање на пазарот од некои други, ко 2к на пример, и онака конкуренцијата во тој поглед во моментов им е убер слаба, сите кукаат за нешто повеќе од ова.

п.с. Mac)), oд прилика кога типуваш дека би излегла фифава за џејлбрејкнато Сони ? :)
Незнам како беше со претходните верзии, односно, кога излегоа после официјалното излагање на играва.

Kajgana Shop

На врв Bottom