- Член од
- 5 декември 2010
- Мислења
- 700
- Поени од реакции
- 157
Иначе дечково не е нуб, ви гарантирам дека може да ве тепа сите вас, веројатно.![]()
Го тепам 3-0 100% ти гарантирам

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Иначе дечково не е нуб, ви гарантирам дека може да ве тепа сите вас, веројатно.![]()
Водев 1:0 и Ројс и Геце ме решија набрзина во второтоДа ти кажам право Дортмунд и кај мене беа единствени што ме нашараја![]()
Го тепам 3-0 100% ти гарантирам![]()
И јас го тепам без никаков проблем. Просечен е
Иначе Syn, вероватно има некоја тешка заебанција што овие од 2к не се осмелуваат да направат фудбалска игра. Можда се свесни дека барањата се огроми, па и онака не сакаат да си го туркаат афторитетот што сварно го имаат
Како и да е, и јас сум задоволен од предходниве две верзии на фифата и добро е тоа што конечно почуваат да одат во позитивен правец.
Затоа прашувам, што е форава со AI-то, бидејќи јас пробував на Legendary и нема некоја разлика, пак 70% посед кај мене, а "нуб" сум во ФИФА како PES играч.![]()
PES vs FIFA споредби со навреди на темава - не.
Може да кажете збор два, ипак искочија демоата и вреди да се продискутира. Ама полека со навредите.
--- надополнето: 14 септември 2012 во 23:11 ---
П.с. Што е со AI-то на Beginner? :|
Камен е 3 паса не сврзува и ги излетува сите играчи во одбрана![]()
Ајде на гајба скопско ?Те преслушавме тебе на ПЕС, што се праите proZ сите, аиде кај мене на мегдан!![]()
Те преслушавме тебе на ПЕС, што се праите proZ сите, аиде кај мене на мегдан!![]()
Да ја решиме ова мистерија.П.с. Што е со AI-то на Beginner? :|