FIFA 13

• Креатор на темата Креатор на темата Black Knight
  • Време на започнување Време на започнување
Има еден многу глуп баг во демово а тоа се енаците,милион пати ми се деси компјутерот да ја допре топката со рака а судијата да не свири нишо,или еднаш нафрлам у шеснаесетник и овој Бонучи ја смирува на гради и после тоа трипати ја добре топката со раце и овој судијава ко ќор да е ни пенал ни ништо:tapp:П.С. Во сетингс уклучено ми е тоа Хандбал на ОН!Се надевам дека ова ке го средат во финалната верзијан :)

Во game settings намести си да има енаци.. таа опција не ти е вклучена

Во game settings намести си да има енаци.. таа опција не ти е вклучена
Па ја упалувам секоја утакмица,и баш тоа коа ми се деси после утакмицата отидов у сетингс и ми беше на он :)

Не сум во тек со вас и незнам што се дешава. Читав нешто и ми се крена меракот и ми текнува на PES 6 мислам беше или некоја прастара кога играв.

1. Дали е излезена, а ако не е, кога ке излага?
2. Има ли free mode како што имаше во ПЕС(зборам за прастарата)?
3. Има нешто како лига, па табели па чуда или само со кој сакаш играш ти?

Пред некој ден некој пиша дека ќе го немало Камп Ноу на Фифа 13.Дали ова е официјално?

Koга ќе излезе финалната верзија да може да ја спуштиме од замунда , знае некој?

Koга ќе излезе финалната верзија да може да ја спуштиме од замунда , знае некој?

Вчера излезе. Вчера симни си ја најбоље.

...А за Фифа збориш. :icon_lol:

Заборавив на играва не ми се верува :facepalm: Реков ќе го симнам демото и стварно не ми се верува како тотално го заборавив :sick:
Е сега 2 прашања:

1.Има торент за демото? Ако да ПП :D

2.Ќе ги има ЊуКасл Џетс од Австралиска лига во играва?

Е сега 2 прашања:

Препорачливо е да си ја симнеш од Ориџин,а торент во секој случај имаш овде

Заборавив на играва не ми се верува :facepalm: Реков ќе го симнам демото и стварно не ми се верува како тотално го заборавив :sick:
Е сега 2 прашања:

Би требало да ги има.
Everybody loves The Lord Emile Heskey:)

Дали искочи официјалната верзија. Негде прочитав дека денес излага :)

За една недела ќе излезе финалната верзија, ќе ја има на Замунда во рок од 3 саати чим излезе, стрпи се.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom