FIFA 13

Ace CFC

KTBFFH
Член од
15 октомври 2009
Мислења
362
Поени од реакции
22
Све што кажа држи вода. Ама за десниот аналог ЕА ја зафркнаа работата многу уште од ФИФА 08 за конзоли. Така ја направија играта да не треба да знаеш ништо друго освен да дриблаш и така да победуваш. Ова посебно се однесува кога играш онлајн кога некое дете од 10 год. знае само да дрибла и да ти влезе со топка у гол и кажи ми ти мене дали тоа е реално. Или еве играш сам дома против компјутерот и го дриблаш цело време со финтите на десниот аналог и доминираш па кажи ми дали е тоа реално и дали е тоа права фудбалска симулација? ЕА всушност уште од 08 за конзоли ја вметна ФИФА СТРИТ во ФИФА серијалот и зафркна многу. Сега одшто заглавија толку многу незнаат како да се извлечат од тоа па секоја година само додаваат нови дриблинзи и уште толку ја гушат играта.
абе бате ево ако мислиш дека со тие дриблионзи мојт и дете да те поминит од 10 год нека повелит нека ме дриблат и колку сакат нека знајт да играт со дриблинзи и со аналогот денен,сигурен сум дека 85% од потезите ке му се неуспешни и со такви работи ако знајш ке се справиш многу лесно...фифа играм уште од давна а исто и пес и како со кажа мартин пес без пачој е срањје невидено а со пачој е добра за играње ама сепак со фифа и со ЕА како компанија конами немојт во нишо.

H

HoT IcE

Гостин
Јас ќе чекам ФУЛ верзија, од овие демо ниту едно несака да се вклучи кај мене.:(

Член од
22 јули 2008
Мислења
249
Поени од реакции
12
Колку би било добро да се собериме пак да напрајме еден добар турнир,стара компанија манчестер,довичински,тео............ама ќе бидит тешко да се собериме барем 10 до 12 играчи,зш барат исклучиво оргинал....а да не споредувам со фифа 10 шо ја игравме тогаш на тунирот и ова какви само партии би паѓале на ова..........иначе пишит Климент_пл тогашниот освојувач на двојната круна :) само сега со нов усер хехехе

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.276
Поени од реакции
5.529
Колку би било добро да се собериме пак да напрајме еден добар турнир,стара компанија манчестер,довичински,тео............ама ќе бидит тешко да се собериме барем 10 до 12 играчи,зш барат исклучиво оргинал....а да не споредувам со фифа 10 шо ја игравме тогаш на тунирот и ова какви само партии би паѓале на ова..........иначе пишит Климент_пл тогашниот освојувач на двојната круна :) само сега со нов усер хехехе
Јас и се спремам оригиналче да си ја земам меракот да си го направам за роденден ако има уште некој за ајде нека се пријавува да ја купуваме групно :D

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
Све што кажа држи вода. Ама за десниот аналог ЕА ја зафркнаа работата многу уште од ФИФА 08 за конзоли. Така ја направија играта да не треба да знаеш ништо друго освен да дриблаш и така да победуваш. Ова посебно се однесува кога играш онлајн кога некое дете од 10 год. знае само да дрибла и да ти влезе со топка у гол и кажи ми ти мене дали тоа е реално. Или еве играш сам дома против компјутерот и го дриблаш цело време со финтите на десниот аналог и доминираш па кажи ми дали е тоа реално и дали е тоа права фудбалска симулација? ЕА всушност уште од 08 за конзоли ја вметна ФИФА СТРИТ во ФИФА серијалот и зафркна многу. Сега одшто заглавија толку многу незнаат како да се извлечат од тоа па секоја година само додаваат нови дриблинзи и уште толку ја гушат играта.
Ако на Фифа 11,12,12 ја земеш топката од твој терен и ме издриблаш до голман (не мора гол да ми дадеш) имаш 100 евра од мене одма на рака. Се гледа дека не си играл 5 години Фифа.

13кава е ПЕРВЕРЗИИ, симнувајте ја преку Ориџин, мене ми работи се топ ни еднаш нема крашнато.

Ace CFC

KTBFFH
Член од
15 октомври 2009
Мислења
362
Поени од реакции
22
и јас истиот проблем го имав до лани со пеналите...единствено со знам како да го напрајте то е да ојте во my documents и во фифа 12 или пак ус поубо ако ја иамте 11 и од таму ке го копирате buttonDataSetup и ке си го стајте на 13 и ке ви се исто ко на 12 ...ако ја немате некој 12 ево мој контроли од џојстикот > http://www.mediafire.com/?6i065b7eefad223 <

Член од
13 јули 2009
Мислења
534
Поени од реакции
243
Ако на Фифа 11,12,12 ја земеш топката од твој терен и ме издриблаш до голман (не мора гол да ми дадеш) имаш 100 евра од мене одма на рака. Се гледа дека не си играл 5 години Фифа.

13кава е ПЕРВЕРЗИИ, симнувајте ја преку Ориџин, мене ми работи се топ ни еднаш нема крашнато.
Оди играј си сам против компјутерот и мисли си дека знаеш да играш. А со мене бирај која фифа сакаш од 98 навака во 100 евра експерту.

Kajgana Shop

На врв Bottom