Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Тотенхем минатата ЛШ завршија пред Реал во група, но мислам дека нема да имаме проблем со нив.

Sto se tice mene ja bi igral so City, PSG i Juventus vo grupa, taka da dobro e ova. Ke bide interesno.

Тотенхем минатата ЛШ завршија пред Реал во група, но мислам дека нема да имаме проблем со нив.
Ако треба да изгубиме против Тотенхем а да освоиме УЦЛ како лани Реал, мене ми одговара :D:D:D

Група ќе пројдеме а на кое место не ми е ни битно. Да типувам би ги ставил Тотенхем прво ние второ. Што ако лани ни се падна полесен противник у четврт кога го изедовме. За да идеме до крај ќе треба и да ни се поклопат коцките и да се игра добро на било кој терен.
Имаме доста јак тим но немам верба во Валверде ич. Плус не се прашуваме само ние, тука се Сити со Пеп, Ливерпул со Клоп, Реал би го ставил пред нас само заради карактерот кој го имаат во ЛШ, а незгодни ќе бидат сигурно и ПСЖ и Баерн.
Сакам само да играме добар и убав фудбал, тоа што е наметнато како филозофија на тимот, да се иде на победа против било кој тим на било кој терен, па што биде нека биде.

Сакам само да играме добар и убав фудбал, тоа што е наметнато како филозофија на тимот, да се иде на победа против било кој тим на било кој терен, па што биде нека биде.
Ова (y)

Ако испаднеме од групи ќе лета копукот, секако сме вин-вин :D мада секоја година викаме колку е тешка групата и на крај први со 15 бода.
Абе нема шанса да испаднете што ти е, реално имате два пати појак ростер од сите екипи. Интер е многу неискусна екипа, само Миранда, Азамоа, Раџа и Врсаљко имаат играно ЛШ, другите никад немаат помирисано вакво нешто. Не знам Перишиќ до душа со Дортмунд и Волфсбург ама небитно. Ќе искочат на Кампот пред 100 000 има гомното да им смрзне. :D Проаѓа Барса у секој случај, нема дилеми тука.

Признавам да изгубиме само ако ептен неаме среќа а имаме 70% посед и 20+ шутеви на гол. А не како утакмицата против Рома ...

Абе нема шанса да испаднете што ти е, реално имате два пати појак ростер од сите екипи. Интер е многу неискусна екипа, само Миранда, Азамоа, Раџа и Врсаљко имаат играно ЛШ, другите никад немаат помирисано вакво нешто. Не знам Перишиќ до душа со Дортмунд и Волфсбург ама небитно. Ќе искочат на Кампот пред 100 000 има гомното да им смрзне. :D Проаѓа Барса у секој случај, нема дилеми тука.
Само поради тикварот на клупа имаме сомнеж во тоа. Гарант на трите гостински ќе оди на нерешено, а особено во Лондон тоа може да го удри од земја, ако сака да се затвори против Тотенхем има главата да му ја избушат :D има ферари, ама го вози како фичо, со 20 на саат :)

Роналд Араујо од Уругвај е нов играч на Барса,ќе игра за Б тимот,Уругвајциве вадат добри штопери,ќе видиме овој како ќе се развива :).

Незгодна група е ова и треба сериозно да си ја сфатат работата. Со Тотенхем ќе биде интересно пошто немаме до сега играно со нив. Нормално очекувам да бидат најтежок противник. Интер сепак е нешто послаб на хартија, мада како што знае да ни појде лошо со италијански екипи, не би се фалел предвреме дека ќе ги згазиме. ПСВ е секако аутсајдер, мада не се и тие аматери. Има послаби тимови од нив во ЛШ. Рака на срце не сум ги ни гледал како играат. Само Лозано ми е познат од СП.

Еве зш не сме зеле замена за Алба.. Сигурно знаеле дека Лучо не планира да го вика за репрезентација.. Така да горе-долу ќе има доволно одмор сезонава

PSV na domasen teren e nezgodna ekipa.
Inter mislam ke nemame problemi ni u dvete utakmici.
Totenhem ako Piqe gajbata bide u stoperska linija loso ni se pise ( poarno Verm/Leng so Umtiti ).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom