Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Штета за Ваљадолид заслужија Х.. Ернесто пичка беше и пичка ќе остани.. Не прајме ништо во ЛШ со него

Меси иако со подпресечна партија, од 2009та нема олку истрчано. Ако најдете статистика колку претрча постирајте.

Од една страна мило ми е што го јадоа со варов, заради сите кражби лани и минатите сезони, од друга сакав да го јаде курот Валверде. Во уста да го ебе Мурињо и неговата тактика.

Suarez osven so go iskopa tereno drugo nisoo

Piqe gajba

Valverde kupil ''avtobus'' najnovo zasiluvanje..

Полоша партија на Меси не памтам кога имам гледано, можеби нивата за компири наречена терен има голема улога во тоа. Како може бе прва лига на ваква бавча да се игра, кај нас во селскиве лиги има подобри терени.

Ништо не се сменило кај Валверде, ќе си чува стандард резултат последни 15 минути у вакви утакмици, новиве играчи чат пат ќе ги пушта, ќе дојде нокаут утакмици ќе брани резултат и ќе го изедеме како лани, главниве играчи ќе ги игра до смрт, тоа ќе биде сезонава.

Валверде уште во декември лани се осеќаше дека не е Барса материјал, гомно од карактер и човек.

Нема да ме изненади Реал да освои, лани ние бевме во нивната позиција на подредени и расклимани како што се они сега, па освоивме. Со ова гомно на клупата свашта може да се деси, дури може и ЛШ да освоиме. :pos:

Валверде уште во декември лани се осеќаше дека не е Барса материјал, гомно од карактер и човек.

Нема да ме изненади Реал да освои, лани ние бевме во нивната позиција на подредени и расклимани како што се они сега, па освоивме. Со ова гомно на клупата свашта може да се деси, дури може и ЛШ да освоиме. :pos:
Само тоа не може да се деси, попрво Шќендија ќе освои него ли Барса со гнидава. Ми се одмили да ги гледам Барса веќе од гомново, рак на очи човек ќе добие од фудбалов шо го игра Барса под водство на гомново. Дај нека умре да не го гледам веќе, подобро Радомир Антиќ нека го вратат само овај да не биде тренер. Пичка од човек, го има еден од најдобрите состави во Европа, а игра како да е тренер на Рубин Казан.

• Ми се допаѓа
Reactions: Nro
Дембеле жеден за докажување, одлично работи и на дефанзивниот аспект на играта, за разлика од лани.
Суарез и Бускетс се навикнавме веќе на почеток на сезона да ги гледаме вон форма, но и Ракитиќ загрижува и мислам дека му треба одмор во овој период од годината.
Не знам што планираат за левата бековска позиција, но ептен тенки сме таму и повреда на Алба би значело катастрофа за тимот.

Бускетс не е толку вон форма, ама двоецот Ракитиќ&Суарез не можам да ги гледам како "играат". Хрватот како полека да ја крева формата, ама Суарез веќе долго време е отсутен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom