Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако треба да изгубиме против Тотенхем а да освоиме УЦЛ како лани Реал, мене ми одговараТотенхем минатата ЛШ завршија пред Реал во група, но мислам дека нема да имаме проблем со нив.
ОваСакам само да играме добар и убав фудбал, тоа што е наметнато како филозофија на тимот, да се иде на победа против било кој тим на било кој терен, па што биде нека биде.
Абе нема шанса да испаднете што ти е, реално имате два пати појак ростер од сите екипи. Интер е многу неискусна екипа, само Миранда, Азамоа, Раџа и Врсаљко имаат играно ЛШ, другите никад немаат помирисано вакво нешто. Не знам Перишиќ до душа со Дортмунд и Волфсбург ама небитно. Ќе искочат на Кампот пред 100 000 има гомното да им смрзне.Ако испаднеме од групи ќе лета копукот, секако сме вин-винмада секоја година викаме колку е тешка групата и на крај први со 15 бода.
Сакам само да играме добар и убав фудбал, тоа што е наметнато како филозофија на тимот, да се иде на победа против било кој тим на било кој терен, па што биде нека биде.
Само поради тикварот на клупа имаме сомнеж во тоа. Гарант на трите гостински ќе оди на нерешено, а особено во Лондон тоа може да го удри од земја, ако сака да се затвори против Тотенхем има главата да му ја избушатАбе нема шанса да испаднете што ти е, реално имате два пати појак ростер од сите екипи. Интер е многу неискусна екипа, само Миранда, Азамоа, Раџа и Врсаљко имаат играно ЛШ, другите никад немаат помирисано вакво нешто. Не знам Перишиќ до душа со Дортмунд и Волфсбург ама небитно. Ќе искочат на Кампот пред 100 000 има гомното да им смрзне.Проаѓа Барса у секој случај, нема дилеми тука.