Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Oficijalno si odi letoto i go boli kur veke.
Автоматски споено мислење:

Ne gledav do kraj, pak se povredi Pedri ili preventivna izmena bese?

Bitna pobeda inace. Atletiko e vo dobra forma a nas ni bese potrebna pobeda protiv poseriozen tim.

Последно уредено:
Педри ради претпазливост, али Олмо баш влезе у форма го поеба рамото, 3 недели аут.

Неаме среќа со повредите.

П.С. Лева ако може уште зимово да е фри агент, да му ебам све.

Рони Бардаѓи е добар, треба да добива повеќе шанса. Инаку со некој послаб клуб, треба да се проба Јамал централно, со Рафиња на негово место, денеска многу простор добиваа така Рони и Феран.

Babani ke go lapame li Salah?

Ja pukna tikvata so Liverpul. Uste da se soglasat da ni go prodadat na 60 rati so 0.92% fiksna kamatna stapka, i imame zamena za Leva koj si odi naredno leto.

Babani ke go lapame li Salah?

Ja pukna tikvata so Liverpul. Uste da se soglasat da ni go prodadat na 60 rati so 0.92% fiksna kamatna stapka, i imame zamena za Leva koj si odi naredno leto.
ОВа во помислив сега кога му ја прочитав изјавава, да го земиме сега зимава за ситно. Според она што го кажа не делува дека планира да се врати во Пул после африканскиот куп.

ОВа во помислив сега кога му ја прочитав изјавава, да го земиме сега зимава за ситно. Според она што го кажа не делува дека планира да се врати во Пул после африканскиот куп.
Каде би играл Салах?

Салах цепа у Арабија после Ливерпул, нема шанси некој европски тим да му ја изедначи платата што ја зема во Пул. А и не гледам каде би играл во врвниве клубови освен можда во Реал, мада на нив не им треба таква екскурзија пошо веќе имаат двајца егоманијаци во тим, не им треба и трет. Во Баерн Олисе го имаат, во Барса Јамал, кај Чоло нема шанса, во Интер нема шанса, во некој од англискиве клубови исто тепка работа така да ќе си фаќа патот накај Ал Хилал и Ал Наср.

Ako si odi Levandovski mozat da mu ja ponudat negovata plata, 17-18 milioni mislam bese. E sega ako vlezat arapski klubovi u igra turi mi pepel, so tie cifri nemoze da se natprevaruvame.

Централен напаѓач, било каде во нападот. Флик може да извлече уште фудбал од него, класа е.
Нема никаква потреба од Салах не ни може да игра шпиц а ќе зима голема плата.

Салах цепа у Арабија после Ливерпул, нема шанси некој европски тим да му ја изедначи платата што ја зема во Пул. А и не гледам каде би играл во врвниве клубови освен можда во Реал, мада на нив не им треба таква екскурзија пошо веќе имаат двајца егоманијаци во тим, не им треба и трет. Во Баерн Олисе го имаат, во Барса Јамал, кај Чоло нема шанса, во Интер нема шанса, во некој од англискиве клубови исто тепка работа така да ќе си фаќа патот накај Ал Хилал и Ал Наср.
Да бидеме реални нема тим кај што не може да игра прв состав.
У Барса како 9ка комотно, у Интер лаганица со Мартинез ќе игра напрад, или ќе се смени формација со 2 полушпица, у Атлетико да не праиме муабет или у Јуве, Милан..
Ако знаат да го искористат има у човекот фудбал уште сезона-две.

Јас лично не го сакам у Барса пошо го сакам Алварез, ама у чоекот има уште фудбал.

Да бидеме реални нема тим кај што не може да игра прв состав.
У Барса како 9ка комотно, у Интер лаганица со Мартинез ќе игра напрад, или ќе се смени формација со 2 полушпица, у Атлетико да не праиме муабет или у Јуве, Милан..
Ако знаат да го искористат има у човекот фудбал уште сезона-две.

Јас лично не го сакам у Барса пошо го сакам Алварез, ама у чоекот има уште фудбал.
Кај играл Салах во 3-5-2 бе, нема шанса да просперира во таква формација. Праење филмови ти е муабетов, нит шпиц ќе игра нит бутур, човекот е десно крило и тоа е тоа, а моментално на големиве клубови не им треба десно крило, особено не некое со толкава плата во завршна фаза од кариерата.

Салах ќе биде продаден во Саудиска Арабија за 100тина милиони.
Веќе почна да паѓа во форма со оглед на годините.
Ако проценат дека има сеуште фудбал во него ќе го задржат до на лето. Односите се расипани со Слот и не е само Салах.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom