Главата ми е тапан!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За трета сезона? За прва и втора има овдеДечки, са српским преводом ја има негде?
Ја нема ни на тој најскапиот план?Овие па нетфликс што ги кошта у hdr plus да ја пуштеа им ебам тоа паразитите

Ја нема ни на тој најскапиот план?![]()
, па и 7 ма. Ако тука некој сфати што сакаше да каже писателот освен дека се изгуби самиот себе, најверојатно лаже. Дури почнувам да мислам дека намерно се нафрлаат личности од различни тајмлајни и светови за да целосно го изгубат гледачот и за да ги направат стварите апсурдни. Целта е серијата да добие на тежина (а и да попунат пар епизоди), демек колку е комплексна и за паметни особи. Претенциозно. Како и да е, трета сезона ми се свиѓаше највеќе, ми се свиѓаше целата gloomy атмосфера во Винден (паралелниот), ми се свиѓаше крајот на неколку личности и во двата света, ко на пример сцените со Кристина и мајка и, сцената со убиството на таткото на Елизабет, ми се свиѓаше како настаните се одвиваа во паралелниот универзум. Се на се, со ваков крај, не мораа до толку да се комплицираат работите и ликовите од серијата до толку да филозофираат.Јас ја почнав пред 1 недела и ги избинџав 3те сезони серијата е стварно јака за прв пат нешто со различен стил. И подобро ти е што ги гледаш сега 3те сезони. Ама искрено кога видов со 3 сезони и завршува ми олеснаСтрашна серија. Го кривам @wot што не ми кажа порано. Ќе се изгубам сега поради спољери, дури да ја догледам.
Едноставно премногу ликови и тешко е за пратење.