Call of Duty: Black Ops

• Креатор на темата Креатор на темата Ficiani
  • Време на започнување Време на започнување
љуге ја слегнав играта ја инсталирав да га уклучам да играм ми излева run in save mode одам yes и не се уклучува ништо да не знае некој што е ?

никој не знае ?

ај упм шо е финтата имав виндоус седумка се играше играта без да коче инсталирав виндоус хп и сеа само стеамот работе а таму неможе да се игра а мисиите кога ја уклучам се појавува црн екран и закочва се слуша само некој звук како да грче нешто шо може да биде windows xp sp2 x64 oem користам го симнав од нет пред некој ден и ново инсталирано е ?

Лол, цело време трчаш во круг? Како не ти се собираат од сите страни и немаш кај да идеш?

Фората со crawler е да се одморите/да земете оружја додека не умре или што?
Да де. Кролер правиме со тоа што им фрламе бомба во нозете, а пак некогаш само еден се занимава со последното зомби додека другите да земат оружја ...

--- надополнето ---

играта е прекрасна ама мене ми е прва FPS на PS и моментално сум најголемиот noob на PSN :) треба да помине уште долго време додека го достигнам гејмплејот од PC или да најдам некаква замена за контролерот, сега засега ми е апсолуто невозможно да ја контролирам метата
Никогаш нема да го постигнеш тоа што го можеш на ПЦ. Играј со мене и другариве и ќе се научиш. Не играме ние domination за убиства како 60% од нубовите што прават.

Симнувам и ја инсталирам се..и таман да ја уклучам, ми дава да се логирам на стим( а стимот го имам пошо играм кантер..оргинал стим) шо е проблемов? кракот го ставив..незнам

--- надополнето ---

дај бе луѓе ми се игра...толку ли никој незнае :uvo:

ај упм шо е финтата имав виндоус седумка се играше играта без да коче инсталирав виндоус хп и сеа само стеамот работе а таму неможе да се игра а мисиите кога ја уклучам се појавува црн екран и закочва се слуша само некој звук како да грче нешто шо може да биде windows xp sp2 x64 oem користам го симнав од нет пред некој ден и ново инсталирано е ?

Black Ops е планиран за корисниците на Windows 7. Пример, DirectX 11 е препорачлив за играва.

Black Ops е планиран за корисниците на Windows 7. Пример, DirectX 11 е препорачлив за играва.
WTF??? Како може игра што е Direct X 9 да е препорачлива да се игра на DX 11???

WTF??? Како може игра што е Direct X 9 да е препорачлива да се игра на DX 11???

Така фино лепо. Black Ops е правен на модифициран енџин на World At War (Imagine ...that). Да, може да работи на 9-ка, но препорачано е на 11-ка да се игра. *

* Многу луѓе што имаат проблеми на 9-ка, кога инсталирале 11-ка им се решија проблемите. Пример звуци, Steam, blank screen, мрзнење.... Сепак, играта официјално не е признаена дека DirectX 11, така што ...

Пробајте со новите надградувањa (Update 2 and Update 3 SKIDROW) можеби ќе ви се реши проблемот.
П.С : За мене не се реши ни со овие надградби ни со инсталирање на Direct x 11

Вчера ја симнав играва, ја инсталирав и не можам да играм соло.
Кликам на соло, ми дава да изберам мапа, но никаде нема старт или нешто слично. Пробав и со друг крак не ми помогна.

Го имал некој овој проблем па да каже како го решил?

Вчера ја симнав играва, ја инсталирав и не можам да играм соло.
Кликам на соло, ми дава да изберам мапа, но никаде нема старт или нешто слично. Пробав и со друг крак не ми помогна.

Го имал некој овој проблем па да каже како го решил?

Да не го пушташ exe-то што се вика "Call of Duty Black Ops MP"? :)

Друже, грешка, место за World at War јас тука сум пишал. :S

Инаку, не, не стискам на МП. Ако знаеш што е проблемот пиши на ПП.

Јас се извинувам за грешката.

Поздрав.

Кој не симнал Update 2 и 3 одма нека симне, колку толку исчистена е од багови, пооптимизирана е и 10-15 појше фрејма дава што е ептен корисно кога ќе падне на 35-40:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom