Call of Duty: Black Ops

• Креатор на темата Креатор на темата Ficiani
  • Време на започнување Време на започнување
Уф кој гејмплеј го има играва.Само AI-то е глупаво поминав покрај 2-3 виетнамци а тие си пукаа во други и потоа ги заклав.Има начин да се игра онлајн со пиратска?

Уф кој гејмплеј го има играва.Само AI-то е глупаво поминав покрај 2-3 виетнамци а тие си пукаа во други и потоа ги заклав.Има начин да се игра онлајн со пиратска?

Од скидроу не е искочен некој нов апдејт така да не :@ ми вика нешто кога ќе ја пуштам could not connect to server. Ај ако можам ќе пратам PS после.

--- надополнето ---

Еве што ми вика:

Untitled.png

Колку шо разбрав дечките шо ја направија MW2 да се игра без стим, ја прават и оваа да може да се игра.
Така да за една-две(најкасно) недели ќе може да се игра.

Ова е страната за играва. Во подготовки е таа, како и мултиплеерот за играва.

Колку шо разбрав дечките шо ја направија MW2 да се игра без стим, ја прават и оваа да може да се игра.
Така да за една-две(најкасно) недели ќе може да се игра.

Ова е страната за играва. Во подготовки е таа, како и мултиплеерот за играва.

Ств. ќе има Alterops?? Јесссс!!!!!! :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud:

Ств. ќе има Alterops?? Јесссс!!!!!! :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud:

Уште пред 2 и пол недели објавија дека ќе ја прават,и пуштија нешто Bypass линк за офлајн мултиплеер со ботови,и сега се чека да ја кракнат и да ја пуштат да се игра исто како MW2.
Еве ви twitter од нив и пишува до кај се како се > http://alterops.net/
Последното изјавено е дека нешто уредуваат да нема хакови во dedicated-серверите на MW2 и после тоа продолжуваат со средување на Black ops.

Ми стигна играва пред 2 дена и стварно е лудилоо. За GOTY нема шанси да е номинирана дека нема некои револуционерни работи ама верувам дека мултиплеерот ќе го играм долгооо време. Има толку опции, толку работи што те тераат да играш и играш и играш што е стварно неверојатно. Според мене вреди да се има оригиналната верзија од играва !

Кој ја има оригинал, нека остави Steam. :)
Фатив 45 левел за 2 дена, a на Five стигнав до 20 рунда :vozbud: Btw ако не си знаел, можеш како емблем да го направиш и старото и новото наше знаме :)

Фатив 45 левел за 2 дена, a на Five стигнав до 20 рунда :vozbud: Btw ако не си знаел, можеш како емблем да го направиш и старото и новото наше знаме :)

Со 4-ца? Зема Pack-A-Punch?

Иначе ја сум 50-51 левел од втор Prestige :)

За Playercard-от, моментално:

107203253-4.jpg

:)

--- надополнето ---

^ 40-41 левел

На првана стаза со зомвине стигнав до 45 левел САМ. Многу ми е лесно веќе некако, само трчам во крук ги тепам и тоа е тоа. Играв можеби 3 сати и повеќе и ми стана досадно, да беа пократки рундиите би одел и до 200 како ништо :)

Лесно е со 1. Ние бевме четворица и до 20, игравме 3 ако не и више саати. Ако си еден за 2 мин завршуваш работа после секоја рунда. Вака додека да направиме crawler, додека сите да земат оружја и такви ствари отидоа 15минути. Башка смешно беше, имаше еден баг. Јас можев да ги слушам сите тројца пријатели, двајца само мене ме слушаа а не можеа тој Игор што ни е нај про. И јас цело време им пренесував што кажува он ... :)

играта е прекрасна ама мене ми е прва FPS на PS и моментално сум најголемиот noob на PSN :) треба да помине уште долго време додека го достигнам гејмплејот од PC или да најдам некаква замена за контролерот, сега засега ми е апсолуто невозможно да ја контролирам метата

љуге ја слегнав играта ја инсталирав да га уклучам да играм ми излева run in save mode одам yes и не се уклучува ништо да не знае некој што е ?

На првана стаза со зомвине стигнав до 45 левел САМ. Многу ми е лесно веќе некако, само трчам во крук ги тепам и тоа е тоа. Играв можеби 3 сати и повеќе и ми стана досадно, да беа пократки рундиите би одел и до 200 како ништо :)
Лол, цело време трчаш во круг? Како не ти се собираат од сите страни и немаш кај да идеш?
Лесно е со 1. Ние бевме четворица и до 20, игравме 3 ако не и више саати. Ако си еден за 2 мин завршуваш работа после секоја рунда. Вака додека да направиме crawler, додека сите да земат оружја и такви ствари отидоа 15минути. Башка смешно беше, имаше еден баг. Јас можев да ги слушам сите тројца пријатели, двајца само мене ме слушаа а не можеа тој Игор што ни е нај про. И јас цело време им пренесував што кажува он ... :)
Фората со crawler е да се одморите/да земете оружја додека не умре или што?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom