Call of Duty: Black Ops

• Креатор на темата Креатор на темата Ficiani
  • Време на започнување Време на започнување
Да не знае некој дали ја има во Мк. оргинална за wii и дали вреди да ја купам

Океј, откако заклучивме дека сепак знаеш што збориш, ај сеа ти објасни ми ги резултатите што се на линкот што ти го пратив. Еве го уште еднаш постот.
http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1608036

Добро ова е еден случај. ОК, не можам да кажам што е проблемот, освен што 7-цата го цеди компјутерот со ресурсите. Во основа како gamer поголем фан сум на XP кога се работи за играње, но јас споделив мислење.

Има други случаеви кај што COD Black Ops работи лошо на XP, а добро на Windows 7.

http://www.blackopsforum.com/archive/index.php/t-6523.html

H8MyBoss напиша:
Sudo:

If you are running Windows XP, you are screwed. A good percentage of people, myself included, that run XP are having GREAT difficulties getting the game to run!

If you are running Vista or 7, then follow the advice here in this thread.

DO NOT buy a console. Us PC gamers have to keep strong and let the gaming industry know that there are still tons of us out there, and have shitloads of cash to spend on games. If you don't already have it, go out and buy Windows 7 instead of a stupid console.

Good luck!

Па од сите пофалби, критики и личното искуство..... оваа игра со сите свои доблести, кревање на адреналинот, изгледа е најлошто издание од Call of Dytu серијалот од техничка и корисничка гледна точка.... некој изгледа се брзал да ја издаде што порано пред божиќ кога вообичаено излегуваат годишните хитови.... јбг... алчност и дрчност за пари....

..а ние сиротите ќе чекаме закрпи....

Па од сите пофалби, критики и личното искуство..... оваа игра со сите свои доблести, кревање на адреналинот, изгледа е најлошто издание од Call of Dytu серијалот од техничка и корисничка гледна точка.... некој изгледа се брзал да ја издаде што порано пред божиќ кога вообичаено излегуваат годишните хитови.... јбг... алчност и дрчност за пари....

..а ние сиротите ќе чекаме закрпи....
Ќе згасне играва за една година, исто како и WaW и MW2... Според XFire, сеуште CoD4 и CoD2 го држат врвот (за FPS зборам)..
Сепак оваа до некаде има ветувања... Веќе започнаа со правење на cmMOD, со пуштање на mod tools уште повеќе ќе се подобри модот... И веројатно ќе се додадат некои добри мапи (или custom ќе се направат)..

Значи.. Зависи од treyarch во голем степен може да се каже..
Но исто така вреди да се напомене дека и WaW имаше mod tools.. Па не успеа..

Еве колку НЕ ги бива Treyarch за игри, чим си дозволуваат вакви гличеви. И тоа на дел од играта во кој воопшто нема акција, туку се праат планови за напад (Viktor Charlie мисијата, негде на средина)

Еве колку НЕ ги бива Treyarch за игри, чим си дозволуваат вакви гличеви. И тоа на дел од играта во кој воопшто нема акција, туку се праат планови за напад (Viktor Charlie мисијата, негде на средина)
А постои игра без гличеви?
И ништо страшно не е ова :P

А постои игра без гличеви?
И ништо страшно не е ова :P
Секако дека не постои, ама барем да се потруделе да ги исправат (бидејќи ова е со сите updates), или да видат дека на мирна сцена има ваков глич. GOTY претендент не смее да си дозволи ваква работа (барем на мирните места).

Да беше само ова...

Ако ме праша некој мене, тотално небитна грешка. Во вакви сложени (за изработка) игри шансите за онаква грешка се поголеми од колку што можеби си мислите, било тоа правено од Treyarch, IW или Valve.

И што ако?Ти прави разлика?Ова е дел од 10-ина секунди.

Ако ме праша некој мене, тотално небитна грешка. Во вакви сложени (за изработка) игри шансите за онаква грешка се поголеми од колку што можеби си мислите, било тоа правено од Treyarch, IW или Valve.

И што ако?Ти прави разлика?Ова е дел од 10-ина секунди.
Како што кажав и во претходниот пост: "Да беше само овој glitch..."

Како што кажав и во претходниот пост: "Да беше само овој glitch..."
Секоја игра има грешки.Меѓутоа се додека тие грешки се мали,небитни и не влијаат на играњето не им оддавам големо значење.

hehe za taka znam rekov kako za predhodnite COD da ne ima nekoe care preku garena so patchoj
Засега не. Ама у процес на изработка е на едно програмче со помош на кое ќе може да се игра преку интернет.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom