bama
† Револуционер †
- Член од
- 1 февруари 2007
- Мислења
- 2.040
- Поени од реакции
- 362
љуге ја слегнав играта ја инсталирав да га уклучам да играм ми излева run in save mode одам yes и не се уклучува ништо да не знае некој што е ?
никој не знае ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
љуге ја слегнав играта ја инсталирав да га уклучам да играм ми излева run in save mode одам yes и не се уклучува ништо да не знае некој што е ?
Да де. Кролер правиме со тоа што им фрламе бомба во нозете, а пак некогаш само еден се занимава со последното зомби додека другите да земат оружја ...Лол, цело време трчаш во круг? Како не ти се собираат од сите страни и немаш кај да идеш?
Фората со crawler е да се одморите/да земете оружја додека не умре или што?
Никогаш нема да го постигнеш тоа што го можеш на ПЦ. Играј со мене и другариве и ќе се научиш. Не играме ние domination за убиства како 60% од нубовите што прават.играта е прекрасна ама мене ми е прва FPS на PS и моментално сум најголемиот noob на PSNтреба да помине уште долго време додека го достигнам гејмплејот од PC или да најдам некаква замена за контролерот, сега засега ми е апсолуто невозможно да ја контролирам метата
ај упм шо е финтата имав виндоус седумка се играше играта без да коче инсталирав виндоус хп и сеа само стеамот работе а таму неможе да се игра а мисиите кога ја уклучам се појавува црн екран и закочва се слуша само некој звук како да грче нешто шо може да биде windows xp sp2 x64 oem користам го симнав од нет пред некој ден и ново инсталирано е ?
WTF??? Како може игра што е Direct X 9 да е препорачлива да се игра на DX 11???Black Ops е планиран за корисниците на Windows 7. Пример, DirectX 11 е препорачлив за играва.
WTF??? Како може игра што е Direct X 9 да е препорачлива да се игра на DX 11???
Исклучи стим.
Вчера ја симнав играва, ја инсталирав и не можам да играм соло.
Кликам на соло, ми дава да изберам мапа, но никаде нема старт или нешто слично. Пробав и со друг крак не ми помогна.
Го имал некој овој проблем па да каже како го решил?