Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Уф кој гејмплеј го има играва.Само AI-то е глупаво поминав покрај 2-3 виетнамци а тие си пукаа во други и потоа ги заклав.Има начин да се игра онлајн со пиратска?
Колку шо разбрав дечките шо ја направија MW2 да се игра без стим, ја прават и оваа да може да се игра.
Така да за една-две(најкасно) недели ќе може да се игра.
Ова е страната за играва. Во подготовки е таа, како и мултиплеерот за играва.
Ств. ќе има Alterops?? Јесссс!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Фатив 45 левел за 2 дена, a на Five стигнав до 20 рундаКој ја има оригинал, нека остави Steam.![]()
Фатив 45 левел за 2 дена, a на Five стигнав до 20 рундаBtw ако не си знаел, можеш како емблем да го направиш и старото и новото наше знаме
![]()
Фатив 45 левел за 2 дена, a на Five стигнав до 20 рундаBtw ако не си знаел, можеш како емблем да го направиш и старото и новото наше знаме
![]()
Лол, цело време трчаш во круг? Како не ти се собираат од сите страни и немаш кај да идеш?На првана стаза со зомвине стигнав до 45 левел САМ. Многу ми е лесно веќе некако, само трчам во крук ги тепам и тоа е тоа. Играв можеби 3 сати и повеќе и ми стана досадно, да беа пократки рундиите би одел и до 200 како ништо![]()
Фората со crawler е да се одморите/да земете оружја додека не умре или што?Лесно е со 1. Ние бевме четворица и до 20, игравме 3 ако не и више саати. Ако си еден за 2 мин завршуваш работа после секоја рунда. Вака додека да направиме crawler, додека сите да земат оружја и такви ствари отидоа 15минути. Башка смешно беше, имаше еден баг. Јас можев да ги слушам сите тројца пријатели, двајца само мене ме слушаа а не можеа тој Игор што ни е нај про. И јас цело време им пренесував што кажува он ...![]()