Zaphod Beeblebrox
Поранешен покул Божино
- Член од
- 7 јуни 2008
- Мислења
- 16.676
- Поени од реакции
- 21.233
Само прва сезона не ми е во тој формат мислам, бидејќи кога ја симнав, ја изгледав за 7 саати.Fixed.
Само прва сезона не ми е во тој формат мислам, бидејќи кога ја симнав, ја изгледав за 7 саати.Fixed.
Волт не го виде Гас кога повраќа за да го превземе тоа со пешкирот.[DOUBLEPOST=1393502385][/DOUBLEPOST]Истите работи ги прочитав на Редит пред малце. Или исто мислите или некој тука копира.
Всушност Волт превземе од секој кој ќе го убие. Од Крејзи 8 ги сече сендвичите без корка, од Гас превземе односот на работа и тоа со пешкирот, а од Мајк...па од Мајк уште чекаме уствари. Тоа со Стар Трек беше одлична приказна и мислам дека има повеќе отколку безвезе надуван муабет, туку има симболика. Блубери, не за џабе се блу. Симболика вриштеше, посебно сцената соЏеси и Волт кога седат одделени со торбици пари.
Иначе, дај спојлери малце...
Прочитав тука многу коментари околу ова, ќе може да ми објасни некој што е финтата? Као демек на вторава слика не знае да пука? Ја ко што гледам знае што прави дечкото.Пред 1 година
Денес
FuckLogic
Да токму тоа е проблемот со сцената. Серија како ВВ каде што работите не се забраваат ни после 3 сезони си дозволи ваков контраст во една сцена да биде експерт во пукање а во другата да пука како 10 годишно дете е срамотаВолт не го виде Гас кога повраќа за да го превземе тоа со пешкирот.[DOUBLEPOST=1393502385][/DOUBLEPOST]
Прочитав тука многу коментари околу ова, ќе може да ми објасни некој што е финтата? Као демек на вторава слика не знае да пука? Ја ко што гледам знае што прави дечкото.
Бомбастичен, зар ти ја немаше гледано до сега?и да, конечно одвоив време за да ви се придружам и јас. Почнуваме со S01 E01
не, никогаш не сум ја започнал, иако многу сум слушам за неа. Не гледав многу серии, од летово почнав да гледам серии, затоа не ми е ништо изгледано. Ни оваа, ни Пријатели, ни ФутурамаБомбастичен, зар ти ја немаше гледано до сега?
А The Killing, Carnivale, Lost, Heroes, Prison Break, Six Feet Under, Game of Thrones (...) ?не, никогаш не сум ја започнал, иако многу сум слушам за неа. Не гледав многу серии, од летово почнав да гледам серии, затоа не ми е ништо изгледано. Ни оваа, ни Пријатели, ни Футурама
само игра на тронови ми е изгледана ништо друго.А The Killing, Carnivale, Lost, Heroes, Prison Break, Six Feet Under, Game of Thrones (...) ?
Аууу, батали Moviespotting, заврати ги ракавите и седнувај!само игра на тронови ми е изгледана ништо друго.
Мора да најде некој начинНа средина на 5-та сезона сум. 6-та еп изгледана, 10 до крај осеќам дека ќе биде јако до крајот. Другар што ја гледал ми вика сега започнува кулминацијата. Како по ѓаволите ќе му даде на Мајк 5 мил и ќе остане метиламинот?
Heroes?А The Killing, Carnivale, Lost, Heroes, Prison Break, Six Feet Under, Game of Thrones (...) ?
Офтопик си!Heroes?