Breaking Bad

Член од
26 ноември 2013
Мислења
153
Поени од реакции
181
И ја исто бев со помешани чувства на крајот кога ја изгледав серијата.:) Мислам, кој не бил. Серијава имаше еден од најубави завршетци, и многу симболичен. Ме мрзи да навлегувам во детали сега, ама серијава е ремек дело, ја ја ставам рамо до раме со Лост, Сопранов, Вајр и остали ремек дела од овој тип. Сакам да ја гледам СФУ, и тоа ради форумов, никаде ја немам сретнато серијава, ама ја читав пред некој темата и се запалив по неа, чекам лимит да ја симнам.:icon_mrgr:

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.368
Поени од реакции
38.699
Лудница серија. :pos: Кој тандем се и двајцата човече.

Само што ја изгледав сезона 1 од сабајле од 7 до 4 , филмски маратон. :D

Малце бавно се одвиваше дејството првите 3 епизоди али сеа станува интересно. Куќата на продажба , заинтересирани идат да ја гледат , а тие двајцата доле готват. :pos::pos::pos::pos:

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.130
Поени од реакции
8.077
Лудница серија. :pos: Кој тандем се и двајцата човече.

Само што ја изгледав сезона 1 од сабајле од 7 до 4 , филмски маратон. :D

Малце бавно се одвиваше дејството првите 3 епизоди али сеа станува интересно. Куќата на продажба , заинтересирани идат да ја гледат , а тие двајцата доле готват. :pos::pos::pos::pos:
Исто и јас сум после првата сезона..
Будаличиште ептен режисерот..
Сестра и на Скајлер мажена за џандар а си поткраднува.
Брат му на Џес талент не знам што а трева пуши.
Лудници ептен не знам каде би водела... :D

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.713
Поени од реакции
11.549

Знае некој дали се продава некаде во Скопје портокалово одело и гас маска како што носеа Волтер и Џеси? Струмички карневал иде, па знаете како е.. :D

n/a

Член од
28 декември 2011
Мислења
1.194
Поени од реакции
2.258
Имаше и на Кајгана оценка од страна на некој поранешен „картел војник“ кој оцени дека ликовите восеријава се градени by the book, фантастично.
Човекот искоментирал дека навистина постојат т.н. „викенд војници“ коивлегуваат во бизнис за целна сума на пари, а во процесот, нивните морални граници се поместуваат до непостоење.

Мислам, од каде тргна, а каде заврши WW...
Се` на се`, фантастична приказна со одлични актери :)

Не знам дали на форумов постои тема за Lie to me, иако има само три сезони и ја прекинаа, серијата е .... ја препорачувам, ако не сте ја гледале :)

Kajgana Shop

На врв Bottom