Breaking Bad

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Арон Пол вечерва е на гости кај TopGear , ќе видиме бичот што правел со будалите

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.745
Поени од реакции
52.704
Е ќе те оставам! Ете ја два поста над твојот :D
Или ај еве ти дека цело време си ја слушам...

H

HoT IcE

Гостин
Вчера со другарките ги гледав последните епизоди од 5та сезона, вклучувајќи ја и Озимандиас, и се потсетив колку е најдобра серијава. Почнувам со репризирање од летово дефиитивно. Ми фали.:coffee:

Последно уредено од модератор:

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.137
Поени од реакции
8.091
Поради лошо пресметан тајминг, го баталив фудбалот за да ја изгледам последната епизода...морав да дознаам што ќе се случи.
Секоја чест, феноменално нешто.:cuc:

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.904
Поени од реакции
6.983
Ја догледав сношти до 2, како испадна, ми стигна и мониторот и последните 2 ги гледав like a boss во 1080р :cool: Што да кажам, освен дека е една од најдобрите серии што ги имам гледано, ќе ми остане во сеќавање долго долго време како првите 2 сезони на Prison Break, 4-та на Dexter итн...додека не дојде некоја нова уште подобра. :D А дали може да има подобра од ВВ останува да видиме, али серијава постави нови стандарди кои тешко да бидат срушени во догледно време. Неверојатна трансформација од прва до последна епизода. Приказна која многу лесно е реално изводлива и во вистинскиот живот. Жал ми беше за Хенк што заврши така ама не за џабе рекле парите се отепувачка и ако не се отепаш ти самиот, ќе го крка некој близок, што уствари е уште потешко. Гас ми беше топ мадафака лик, се додека не умре. Мајк исто ми беше интересно човече цело време. Џеси неопходен дел од project Heisenberg :LOL: без него немаше да биде исто. Ќе беше добро да дадеа и минута-две...few years later дел кај што вака или онака фамилијата ги добива парите и живее убав живот, со што ќе се потврди дека не било залудно се што направи WW, а Џеси вероватно трауматизиран, пореметен малце и пак на дрога... :LOL:
Се на се, презадоволен сум од серијата, штета што не ја загледав со време за да можам да коментирам паралелно заедно со вас на темава.

Давајте друга сега :D

:cuc::cuc::cuc:

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.741
Поени од реакции
18.489
Хахах до сега не сум сретнал некој кој не ја завршил со ваква реакција или уште по жестока, ladies and gentleman i present you BB :D

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.947
Поени од реакции
12.551
Жал ми беше за Хенк што заврши така ама не за џабе рекле парите се отепувачка и ако не се отепаш ти самиот, ќе го крка некој близок, што уствари е уште потешко. Гас ми беше топ мадафака лик, се додека не умре. Мајк исто ми беше интересно човече цело време. Џеси неопходен дел од project Heisenberg :LOL: без него немаше да биде исто. Ќе беше добро да дадеа и минута-две...few years later дел кај што вака или онака фамилијата ги добива парите и живее убав живот, со што ќе се потврди дека не било залудно се што направи WW, а Џеси вероватно трауматизиран, пореметен малце и пак на дрога... :LOL:
:cuc::cuc::cuc:
:icon_lol::D
True-Detective-Simpsons-Inside.jpg

Kajgana Shop

На врв Bottom