Breaking Bad

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Добро,непотребно ја заебаа последната сцена,можеа Gomie и Хенк барем да истрчаат позади џипот и тогаш да започне пуцањето но неможе ова да остави белег на целата серија,апсурдно е.
И не треба да очекувате да нема воопшто клише моменти бидејки се неизбежни.

H

HoT IcE

Гостин
Превише ми звучите како fan boys овде, ова беше потпросечна, катастрофална сезона за ББ. Не знам како може да ви се допаѓа.(n)

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Нареднава епизода се вика Оzymandias,па како што налага редот да ја слушнеме поемата уште еднаш од маестрото

Глеам на имдб според кастот за епизодава можно е да е од оние со флешбекови да му се враќаат ликовите кој ги убил хајзенберг Мајк,Krazy-8,Tuco Salamanca,Gale Boetticher,Jane Margolis

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Еј вчера нон стоп ми излегуваше темата во нови теми, а ги немав изгледано последниве две епизоди :eek:
Им седнав вчера на раат да си ги изгледам и што да се каже освен Брејкинг Бед :cuc:
За последната епизода би рекол чиста десетка, ама мораше пуцањето да го остават за следната. Требаше кога овие стигнаа и излегоа од автомобилите да заврши епизодата. Така ќе останеше повеќе место за шпекулирање и неизвесност. Овака недела дена ќе се збори „како ниеден метак не го погоди Хенк“.

Член од
17 август 2011
Мислења
10.295
Поени од реакции
18.298
Почнав да ја глеам серијава пред пола месец и ете ја изгледав послднава епизода сеа.Најинтересна од 5 сезона ми е беше(иако сценава со пукањево:icon_lol:) .
Иначе 3 и 4та сезона ми беа најаки,и мислам дека требаше да ја завршат серијава со 4та сезона.Боље крај не можат од тоа,i won а сеа вака не глеам како би се извадил у никоја ситуација.
--- надополнето: 10 септември 2013 во 09:54 ---
Али ајде артистичка слобода, па некако ќе го проголтам пошто станува збор за филм. Ах и исповедот по телефон за сите убиства порачани и сторени од страна на Heisenberg делуваше многу ефтино и исфорсирано.
.
Мене све поише тоа со книгата ми боде очи као по исфорсирано.При толку хитнови низ сезоните,маската од школото портретот на Хајзенберг,бројот од Мари па и парите...овој не свати(што беше многу логично),и наеднаш свати со книгата која со кој памет Волт би ја остаил у Вц..знам дека вие одамна сте ја изглеале таа епизода али:)

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
Ја мислам дека најпаметно ќе беша да има уште една, ако не и уште две сезони. Прво, затоа што експанзијата во Европа и најјаките пари направени на Волт се случиja во 10 минути screen time. Можеше цела сезона комотно таму да оди, како станува најпознатото име поврзано со дрога во светот, страв и трепет, Ескобар на 21 век yada yada, па тек после една цела сезона во врска со пензионирањето и ова што сега го гледаме. За споредба, цела сезона се думаа дали да отепаат човек, а експанзија во Чешка направија во 10 минути. Ем немаше да делуваат епизодиве исфорсирано и избрзано, ем ќе си гледавме уште Breaking Bad. :D

Член од
17 август 2011
Мислења
10.295
Поени од реакции
18.298
Мене ми е ова ко Кум,до 4та сезона ми е првиот и вториот дел а 5тава као 3тиот кој е најлош.Таман стана бедес се пензионираше и го јадат џандариве..

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.745
Поени од реакции
52.704
Мора да умрат двајцата инаку глупо ќе е. Ама Хенк мислам дека ќе се спаси и нема да го убијат сега. Мора да почнат да се случуваат ствари за да стигнеме до тоа што го најавиа, а не наеднаш се да се случи.

Kajgana Shop

На врв Bottom