Better Call Saul

Член од
22 јуни 2010
Мислења
3.688
Поени од реакции
5.444
Мене ми прави мерак доста, во еден здив ги изгледав првите 2 епизоди. Сол како што има cheesy хумор, не можат многу да погрешат со хуморот во серијава, едино cheesy cheesy (заебано звучи) хумор, мада не верувам дека до толку ниско да паднат.

Осеќам понатаму ќе ми се спои филм и ќе ја репризирам BB :D

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.715
Поени од реакции
11.554
Мене ми прави мерак доста, во еден здив ги изгледав првите 2 епизоди. Сол како што има cheesy хумор, не можат многу да погрешат со хуморот во серијава, едино cheesy cheesy (заебано звучи) хумор, мада не верувам дека до толку ниско да паднат.

Осеќам понатаму ќе ми се спои филм и ќе ја репризирам BB :D
Најде превод? :D

Член од
22 јуни 2010
Мислења
3.688
Поени од реакции
5.444
Најде превод? :D
Нема да има изгледа, ама да ти кажам лесен англиски има, не дека ми е слаба страна, ама споро контам, па ми смета да стискам пауза да ја прочитам убаво реченицата, затоа преферирам со српски превод. Па и правните т.е. стручни зборови горе-доле се лесни.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.715
Поени од реакции
11.554
Нема да има изгледа, ама да ти кажам лесен англиски има, не дека ми е слаба страна, ама споро контам, па ми смета да стискам пауза да ја прочитам убаво реченицата, затоа преферирам со српски превод. Па и правните т.е. стручни зборови горе-доле се лесни.
Знам јас англиски, ама помалку се замарам кога го гледам со српски/хрватски/македонски, ама не можам да издржам веќе, мора да ги изгледам... :D
Фала.

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Мене пак ми смета кога гледам со српски/македонси превод, пошо слушам еден јазик а читам друг.:вонзем:

Коловрт

Озимандија
Член од
12 април 2010
Мислења
4.015
Поени од реакции
9.165
Мене ми смета кога гледам наш превод бидејќи се нервирам колку лошо преведуваат. Обично барам англиски само за да можам да прочитам нешто ако не сум чул убаво. Ама овие две епизоди ги изгледав вака, без ништо. Нема да ми треба за сега, не е уште замрсено.

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
Првата епизода не ме воодушеби многу,али вторава беше интересна.
Ке видиме како ке се одвива понатаму серијата.
Се сложувам дека серијава е само за фановите на ББ,и мислам дека ако не сте ја гледале ББ неможе да се осети Better Call Saul.

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Двете епизоди во еден здив... пријатно сам изненаџен.... не очекував толку бргу да ми стане интересно и да ме вовлече.. Врв досега е случката во пустината и ракувањето на Сол и Туко по ценкањето :cool:

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Одлична серија со одлична идеја и ептен добар почеток! Се надевам нема да целат кон самостојна серија затоа што така ќе изгуби многу на квалитет или што би се рекло, би била „комерцијала“ - BIG NO!

Многу ќе ми направи мерак ако некој од поважниве фаци од BrBa се појави уште на почеток на серијава ама така во ептен небитен момент, само да се појават (пример, Saul да купи/изнајми кола а Walter White да му ја пере во пералната, 4-5 секунди кадар :) )

Очекувам да трае исто колку и BrBa, некои 4-5 сезони. In Vince We Trust

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Би менувал една епизода на TWD за две да има BCS сега во понеделник.
Јас би ги менувал сите сезони TWD за една епизода од рандом турска серија.... а не сакам турски серии... Затоа, без вреѓање :)

Член од
8 октомври 2010
Мислења
144
Поени од реакции
103
Како се премиерите на AMC по наше време ?

Kajgana Shop

На врв Bottom