Better Call Saul

Коловрт

Озимандија
Член од
12 април 2010
Мислења
4.015
Поени од реакции
9.165
Во ред беше и последнава бе. Очекувам повеќе епизоди да бидат вакви. Адвокат е човекот, што сакате, не прави метамфетамин за мексикански картел.

Финтата со името ми беше глупава. Ама сцената со Чак беше смешна. :pos:

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Во ред беше и последнава бе. Очекувам повеќе епизоди да бидат вакви. Адвокат е човекот, што сакате, не прави метамфетамин за мексикански картел.

Финтата со името ТРЕБА да му е глупа :)

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Искрено успорија малце со последната епизода, ама има потенцијал. Ликовите, како тој на паркингот (од BB) се прејаки, како и тој од 2та епизода. Мислам дека ќе добие поинаков тек серијата, од тоа што јас си го предвидов, али да помине барем една сезона за да оформиме мислење. Сеа за сега рејтингот (на имдб, нели) е стабилен од 9,4, но мислам дека ќе паѓа до кај 9 барем до завршетокот на првата сезона.

Винс Гилигам е веројатно најталентираниот на денешницава.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Искрено успорија малце со последната епизода, ама има потенцијал. Ликовите, како тој на паркингот (од BB) се прејаки, како и тој од 2та епизода. Мислам дека ќе добие поинаков тек серијата, од тоа што јас си го предвидов, али да помине барем една сезона за да оформиме мислење. Сеа за сега рејтингот (на имдб, нели) е стабилен од 9,4, но мислам дека ќе паѓа до кај 9 барем до завршетокот на првата сезона.

Винс Гилигам е веројатно најталентираниот на денешницава.
Breaking Bad цели 2 сезони беше спора, а од ова има само 3 епизоди до сега... :)

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Топ си беше последнава епизода бе. Спора али со добра причина. Видовме јако развивање на Saul.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617

Финтата со името е уште од ББ, не знам дали сеа ја приметувате или сеа ве удри :D
Ова ко мене пред некое време со Богородица дека е Бого-родица. I was mind blown. Yes, I'm that dumb.

Коловрт

Озимандија
Член од
12 април 2010
Мислења
4.015
Поени од реакции
9.165
Финтата со името е уште од ББ, не знам дали сеа ја приметувате или сеа ве удри :D
Ова ко мене пред некое време со Богородица дека е Бого-родица. I was mind blown. Yes, I'm that dumb.
Ако памтам добро таму спомна дека го одбрал името меѓу другото затоа што звучело еврејски, а луѓето повеќе им верувале на еврејски адвокати. Така нешто беше.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Ако памтам добро таму спомна дека го одбрал името меѓу другото затоа што звучело еврејски, а луѓето повеќе им верувале на еврејски адвокати. Така нешто беше.
Другар јавна тајна беше дека Saul Goodman е од 'sall good man. :D
Или можда беше ова јасно само за оние кои следеа reddit дур гледаа ББ.
Nonetheless - интересно ми беше тогаш, интересно ми е и сеа :)

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.716
Поени од реакции
11.555
Јас дури кога почна Better Call Saul дознам дека уствари Сол не е Сол, туку е шеќ.. ова Џими.
А дури сега дознавам дека е од S'all good man :sramezliv::sramezliv:

Коловрт

Озимандија
Член од
12 април 2010
Мислења
4.015
Поени од реакции
9.165
Другар јавна тајна беше дека Saul Goodman е од 'sall good man. :D
Или можда беше ова јасно само за оние кои следеа reddit дур гледаа ББ.
Nonetheless - интересно ми беше тогаш, интересно ми е и сеа :)
Јасно тоа бе. :D Мене ми изгледаше глупаво малку во последнава епизода како таму на лице место му текна на таа финта. Али не е битно, s'all good, man. (y)

Kajgana Shop

На врв Bottom