S'all good, manit's all good man
Финтата со името ТРЕБА да му е глупаВо ред беше и последнава бе. Очекувам повеќе епизоди да бидат вакви. Адвокат е човекот, што сакате, не прави метамфетамин за мексикански картел.
Финтата со името ми беше глупава. Ама сцената со Чак беше смешна.
Breaking Bad цели 2 сезони беше спора, а од ова има само 3 епизоди до сега...Искрено успорија малце со последната епизода, ама има потенцијал. Ликовите, како тој на паркингот (од BB) се прејаки, како и тој од 2та епизода. Мислам дека ќе добие поинаков тек серијата, од тоа што јас си го предвидов, али да помине барем една сезона за да оформиме мислење. Сеа за сега рејтингот (на имдб, нели) е стабилен од 9,4, но мислам дека ќе паѓа до кај 9 барем до завршетокот на првата сезона.
Винс Гилигам е веројатно најталентираниот на денешницава.
Финтата со името е уште од ББ, не знам дали сеа ја приметувате или сеа ве удриВо ред беше и последнава бе. Очекувам повеќе епизоди да бидат вакви. Адвокат е човекот, што сакате, не прави метамфетамин за мексикански картел.
Финтата со името ми беше глупава. Ама сцената со Чак беше смешна.
Ако памтам добро таму спомна дека го одбрал името меѓу другото затоа што звучело еврејски, а луѓето повеќе им верувале на еврејски адвокати. Така нешто беше.Финтата со името е уште од ББ, не знам дали сеа ја приметувате или сеа ве удри
Ова ко мене пред некое време со Богородица дека е Бого-родица. I was mind blown. Yes, I'm that dumb.
Другар јавна тајна беше дека Saul Goodman е од 'sall good man.Ако памтам добро таму спомна дека го одбрал името меѓу другото затоа што звучело еврејски, а луѓето повеќе им верувале на еврејски адвокати. Така нешто беше.
Јасно тоа бе. Мене ми изгледаше глупаво малку во последнава епизода како таму на лице место му текна на таа финта. Али не е битно, s'all good, man.Другар јавна тајна беше дека Saul Goodman е од 'sall good man.
Или можда беше ова јасно само за оние кои следеа reddit дур гледаа ББ.
Nonetheless - интересно ми беше тогаш, интересно ми е и сеа