Better Call Saul

THE-Boss

The Winter is coming
Член од
5 јануари 2014
Мислења
711
Поени од реакции
1.023
Јас мислам дека баш поврзаноста со Брејкинг Бед ја прави серијава одлична ... на пример мобилните со преклопување :D и ликови како Мајк и Туко . Очекувам и се надевам дека и други ликови ќе се појават , одлична е засега (y)

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Абе нели недела беше ова се си реков ќе ја гледам вечерва пред спиење 3-тата ама ништо ми останува за утре.[DOUBLEPOST=1424138219][/DOUBLEPOST]Абе нели недела беше ова се си реков ќе ја гледам вечерва пред спиење 3-тата ама ништо ми останува за утре.

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
Ептен ми е добра серијава, ама ме нервира дека Винс Гилиган го прави истото како со Breaking Bad и секоја епизода ја завршува со клифхенгер. Аман, не можам по една недела вака да чекам, уште имам трауми од BrBa.

Не дека имам нешто протви Чак...ама приказната негова ич не ми е интересна, ми се чини само како да ја кочи серијата. Ама ај, се надевам дека грешам и нешто појако ќе се случи. Сега за сега, таму е само за комедија од Џими.

Ко зборам веќе за него, кој е поглуп: Џими или Д Кетлтим? Прво, шо мислеше тој дека ќе се случи кога и се јави прво на Ким па после на тие глупаците? Ама, еј, кога слушнав шо имаат па тие на секретарка снимено и после како ги мачеа децата в шатор со песните, жалев дека Начо не ги фрли во некоја дупка.

Важно Џими научи дека не треба да се заебава со тролот и конечно го видовме стариот Мајк. Цела епизода беше добра, ама тоа ми беше хајлајт. Сепак, ич не би ми сметало цела сезона да гледам како го тера Џими да се враќа по лепенки.

Најдов и Better Call Saul стрип од АМС (ft. the Troll).

Последно уредено:
Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
Првата епизода ќе ја откажев на пола саат али и дадов шанса и не се заебав, клифхенгерот ја спаси додуша.:icon_mrgr:

Најверојатно Д Кетлс ќе му бидат прв случај каде што ќе пере пари за друг и ќе го формира бизнисот. Е сега од ББ научив дека секој лик е битен во серијата и начинот на кој се поврзуваат е генијален нема што, така и тука.
Me like it.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Неам зборови за епизодава освен “Браво!“

Член од
3 февруари 2013
Мислења
609
Поени од реакции
1.028

So far, so good.
Ама неверувам дека ќе ги стаса Breaking Bad.

Kajgana Shop

На врв Bottom