Спин-оф е, сето тоа е очекувано. Јас пошто ја имам гледано и БрБа, не знам како би се осеќале тие шо ја гледаат само оваа, ама сепак мислам дека и како самостојна серија е добра. И Винс Гилиган така рече: добра е и сама, ама сто пати подобра е ако ја имате гледано БрБа.Чекајте малце другари. Глеам неколку тука се бунат зашто се појавуваат ликови од ББ (Мајк и Туко) т.е. не треба да се претерува со нив. Јас колку што се сеќавам, коа кажаа дека ќе се снима серијава, муабетот беше дека ќе почне неколку години поназад, пред Сол, да стане Сол и да ги направат сите заебанции со куварите Така да, по мене не случајно се појавуваат двајцава, ќе си се уклопат некако подоцна во серијата. Иначе, сега за сега топ.
Пу пу не дај боже да напраат 5-6 сезони.Ова му доаѓа како ЛотР и Хобитот на Питер Џексон. Прво прави „епска“ трилогија од ЛотР па после неколку години и од Хобит. А дејствијата се обратно, т.е. од книгите прво се чита Хобитот па после и ЛотР. Очекувам серијава да биде ногу добра и да добие на многу поголем публицитет од Брејкинг Бед и дека ќе направат добри 5-6 сезони.
Волтер во сезона имаше у просек еден до два лика со кој мораше ‘‘посериозно‘‘ да се занимава , Сал како тежок преварант ништо чудно да има по 10 такви во сезона така да може да се тера. Но треба да почекаме прво што ке се дешава понатака.Пу пу не дај боже да напраат 5-6 сезони.
Касни јазик.
Поише од 4 сезони за МекГил е глупост.
Цела трансформација на Волтер и Џеси се објасни во 5 сезони, а “досадниот“ живот на Сол - 6 сезони.
Не заебаајте.
Не смее подолга да е серијава од брејкинг бед - глупост би било тоа огромна.
Не може животот да му бил поинтересен пред да ги запознае двајцана.