Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ти уствари и глеаш у празно.последниве неколку четвртоци сум стално нераположен од коа ќе го изглеам овој булшит наречен ероу, се нервирам што трошам 40мин од животов кои реално боље би ги искористил ако глеам у празно само...
Флеш е сеуште океј, падната и е рејтингот и кавлитет во споредба со прва сезона ама сеуште е добра, а третава треба да биде партали.Толку од мене, ја избришав и не планирам да продолжам да ја гледам. Ќе ве читам тука да видам само до кај се стигнале.
И памет за друг пат, серија со супер херои НЕ!
Најјако нешто еј хахахахаха, овие урлаат, се тепаат, се караат, к од камера нема наоколу или телевизиска станица и братов се истрчува, се качува на кола, едно STOP вика и сите како миниони наоколу застануваат. Дарк комедии, цела сезона му го поштедува животот на Оливер, ај да правиме интересна, да не ти ја убијам уште одма од старт, нема да е забавно така.Еј никад не сум се смеел поеќе у мој живот, цел ден седам на работа, ми текнува на сцената со Оливер коа го мотивираше цел град и урлам :Д
Дно од серија хахахаха

За тие што не знаат која сцена ја референцира Клипче, еве го суперхеројот кој што се придружи да го мотивира народот во битка со негативците!Еј никад не сум се смеел поеќе у мој живот, цел ден седам на работа, ми текнува на сцената со Оливер коа го мотивираше цел град и урлам :Д
Дно од серија хахахаха
Нели не ја гледаше ти серијава бе?..........wow
кој џаол ме натера ова да го гледам

Нели не ја гледаше ти серијава бе?![]()
Утна еден јак моментАј шо го мотивираше и напали цел град против Дарк доброоооооо ама у битката коа покажаа у кадар 70 луѓе?
Па маме му ебам Груевски у кадар лупа 2 миљона народ на видеа против опозиција и овие не можеле да намонтираат поеќе луѓе?
Леле а Мерлин коа им се појави од нигде никаде и овие си го прифатија ко сите сезони да им е пријател....
Ауф што сме глеале...
Претходно без мака ги бутна сите на земја а после тоа не можеше истото да го напраи и да останат само он и Оливер :ДУтна еден јак момент
Дарк: ИМАМ АРМИЈА!
*Се појавуваат типци со зољи, калашникови, и остали работи што се наоѓаат на свадба во Гостивар*
.....се тепаат со раце, не ги користат оружјата и не се ни појавуваат пак во кадар.
ок.
Немам видено поглупа сцена од онаа со Оливер на колата. На 10-годишно дете да му дадеш да напише сценарио ќе смисли нешто поинтересно.

#BringBackThatShow), со вклучување на познатата Артемис
во Тим Ероу од наредната сезона ..