Invader
I am not in danger, I am the danger!
- Член од
- 17 ноември 2008
- Мислења
- 18.021
- Поени од реакции
- 22.930
Wow. Конкретно мислев на бесплатни користни апликации.Бесплатни се сите апликации и игри кои пишува free.
Wow. Конкретно мислев на бесплатни користни апликации.Бесплатни се сите апликации и игри кои пишува free.
Wow, епа зависи што ти треба, треба поконкретно да пишеш има апликации и игри за луѓе од сите возрасти и области !!!Wow. Конкретно мислев на бесплатни користни апликации.
Како мислиш кои се бесплатни? На плеј стор убаво си пишува.Како нов корисник на Андроид, може некој да ми каже кај можам да видам кои апликации се бесплатни?
Фино ќе биде и некои tips & tricks да каже некој Имам Xperia.
Напиши "best free apps for android" vo google i odi po rezultatite, Konkretno, jas baram, vo iscekuvanje na doagjanjeto na ICS za OT-005 , nekoja kamera aplikacija koja kje gi iskluci oni dosadni zvuci na strakanje i pipkanje koi ne mozes da gi izbrises od standardnatakamera.Wow. Конкретно мислев на бесплатни користни апликации.
сонитоКој е подобар од овие два телефони?
Alcatel OT-991 vs Sony Xperia Tipo
Јас сум повеќе за Sony во ситуацијава, ама сакам да видам/чујам и други мислења.
Сонито дефинитивноКој е подобар од овие два телефони?
Alcatel OT-991 vs Sony Xperia Tipo
Јас сум повеќе за Sony во ситуацијава, ама сакам да видам/чујам и други мислења.
Ќе го поврзаш со компјутерот и преку htc sync ќе го апдејтнеш.Имам HTC Desire S. Прочепкав по интернет и видов дека е искочен ICS 4.0, ама автоматски од телефонот не ми го наоѓа. Знае ли некој како го апдејтувам рачно.
task killerDali znae nekoj sto e problemov so alcatel ot 995 edvaj 12 casa drzi baterija, moram po dva pati dnevno da go polnam? Postoi li nekoja top aplikacija za android da zgolemi dolgotrajnost na baterijava?
Easy Battery Saver инсталирај, и подеси си таму како ти е најзгодно, што е до мене јас ја имам зголемено за плус еден ден со подесување како што ми е убаво, од лично искуство.Dali znae nekoj sto e problemov so alcatel ot 995 edvaj 12 casa drzi baterija, moram po dva pati dnevno da go polnam? Postoi li nekoja top aplikacija za android da zgolemi dolgotrajnost na baterijava?