a9mkd
Љетиф
- Член од
- 14 јуни 2015
- Мислења
- 542
- Поени од реакции
- 281
Зависи од регионот, ај барај постара APK верзија на радиото како се викаше и пробај.Samsung A25. Има 3.5 mm приклучок.
Зависи од регионот, ај барај постара APK верзија на радиото како се викаше и пробај.Samsung A25. Има 3.5 mm приклучок.
Преку E ПДД имаш за заборавена лозинкаГо сменив телефонот и сега апликацијата за ДДВ го имам заборавено маилот и пасвордот. Како може повторно да се логирам?
Ако до сега не си го решил ова.Hiii Кајганџии/ќи имам проблем со услуга на андроид телефон се работи за проблем со Browser Google Search! Одам во 3'Те точки горе десно од екранот отварам поставки и ке отворам сметки за синхронизација и неможам сега да се префрлувам-Да се сменам од сметка на сметка а сигурно знам дека до пред една недела можеше! Дајте плс кажете како може се реши проблемот, кога ке кликнам на сметка што се имам најавено наместо да ја смени да направи веднаш Loading Login In тоа ме пренасочува кон општи поставки на телефон во делот за синхронизација на сметки и покажува дека сите сметки се синхронизирани!!! Повеќе што можам да направам кој ке ми го каже вистинското решение доколу се соочил со ист или сличен проблем неодамна? Убав ден.
Mislam deka nemozi taka da gi snema....baraj gi negde vo temp files niz kompjuterot. A vo telefenot probajnna Photos, toj avtomatski gi prepostira na interent.Zdravo na site.
Pri prefrlanje na sliki i videa od mob na pc mi gi snema edno 30gb, najverojatno u kurac.
Gi nema na mob gi nema na pc.
Probav so usb debugging ama ne mi dava opcija, bara nekoj pin sto ne e standardniot pin pri uklucuvanje/otklucuvanje, probav so disk drill isto i tamu ne go naoga telefonot ko telefon.
Dali znaete za nekoe chare ili da mu se poseram na telefonov (samsung a13)?
Odnapred fala.
Види да не ти се од Вајбер тие фајлови. Settings pa StorageZdravo na site.
Pri prefrlanje na sliki i videa od mob na pc mi gi snema edno 30gb, najverojatno u kurac.
Gi nema na mob gi nema na pc.
Probav so usb debugging ama ne mi dava opcija, bara nekoj pin sto ne e standardniot pin pri uklucuvanje/otklucuvanje, probav so disk drill isto i tamu ne go naoga telefonot ko telefon.
Dali znaete za nekoe chare ili da mu se poseram na telefonov (samsung a13)?
Odnapred fala.