А1 Македонија

Кој пита не скита... :icon_mrgr:

Да прашам се надевам ќе добијам добар одговор. Бидејќи јас сум на вип и дали можам со бесплатните минути да вртам на вип број а личноста да се наоѓа во словенија?

Нормално дека не со оглед дека е друга земја и тоа спаѓа под роаминг.Се што нудат ВИП е во рамките на нашата држава и македонските мрежи.Се друго е роаминг.

Нормално дека не со оглед дека е друга земја и тоа спаѓа под роаминг.Се што нудат ВИП е во рамките на нашата држава и македонските мрежи.Се друго е роаминг.

Значи не може, а дали доколку јас вртам а на другата личност можат да и наплатат? тоа што јас вртам?

Можеш... ако го бараш на Вибер :D

Не преку тоа, туку моабетот ми беше дали може нешто такво да се случи преку вип... :D Инаку благодарам на одговорот.

Ako od MK vrtis na vip broj, ti si plakas kako da e toj vo svojata mreza, znaci 0 den. Toa sto toj e vo stranstvo/roaming, ke si go plati toj sto zaminal... ne preku vip, sekade taka funkcionira roaming...
I da, srekna nova godina :)

Ако може некој да ми објасни како да уклучам 3G на Nexus 4 телефон, ставив преку ВИП 3G преку кредит тој интернет што е, неделниот пакет со 1 гб

Да прашам во врска со пеналиве што треба да се плаќаат,колку време треба да ги плаќам, каде и по колку ?

za lg l3 e400 nemozeme da podesime net preku vip na pretlata e i tie 100 mb nemozeme da gi iskoristime,podesivme preku toa linkot na vip so e i nemozevme i avtomatski isto taka ne se uklucuva ...so e pricinata?

Да прашам во врска со пеналиве што треба да се плаќаат,колку време треба да ги плаќам, каде и по колку ?
За ова ги имав прашано вработените во ВИП. Одговорот беше дека пеналите всушност значат да си ги доплатиш преостанатите сметки од договорот. То е.

Дали е возможно да се земи телефон на рати ? Знам едно време немаше таква опција, незнам сега како е...

Дали е возможно да се земи телефон на рати ? Знам едно време немаше таква опција, незнам сега како е...
Никаде не можеш да купуваш на рати од било кое продавница единствено само кредитна картичка од своја банка и ќе амплицираш барање за кредитна картичка и толку ,потоа со истата картичка ќе купуваш на рати преку банка ,а не по продавници како што беше порано.

Sent from my iPad 3 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom